Startuje prodej lístků na krajský Křišťálový ples

Již XVII. reprezentační ples Plzeňského kraje, který se uskuteční v sobotu 1. února 2020 v plzeňském Parkhotelu, nese podtitul „křišťálový“.

Jarní servisní akce AUTO CB

Bude laděný do zimních barev a návštěvníky přenese do Ledového království. Večerem provede Petr Vágner. O hudební zážitek se postará Orchestr Karla Vlacha.

Hosty večera jsou Miro Žbirka nebo Tereza Mašková. Těšit se návštěvníci mohou také na vystoupení známého tanečního páru z televizního pořadu StarDance 2018 Veronika Arichteva a Michal Necpál. Milovníci dobré kávy mohou navštívit kavárničku, chybět nebude ani památeční foto z této společenské události, která je vrcholem plesové sezony. Večer zpříjemní svým programem také kapela Sebranka v sále Conferenza.

U příležitosti krajského plesu zorganizoval Plzeňský kraj finanční podporu, tentokrát netradičně zaměřenou na otevření tabuizovaného tématu zneužívání dětí na internetu. Vybranými finančními prostředky Plzeňský kraj podpoří projekt „V síti“, který prostřednictvím celovečerního dokumentárního filmu otevírá tabu nebezpečí na internetu především pro děti. Režisér filmu „V síti“ Vít Klusák společně s aktérkami filmu, které čelily kontaktu s nebezpečnými individui, bude se žáky krajských škol diskutovat o nebezpečí číhajícím ve virtuálním prostředí, jehož existenci si většina dětí ani rodičů si nepřipouští.

Orchestr Karla Vlacha

Orchestr Karla Vlacha je jedním z nejvýznamnějších představitelů swingové, jazzové, taneční a populární hudby. Pod jménem svého kapelníka vystupuje od roku 1939, a to i přesto, že Karel Vlach v roce 1986 zemřel. Dnes orchestr hraje na plesech, koncertech, festivalech a společenských akcích po celé České republice, kde doprovází hvězdy naší populární hudby a představuje instrumentální mistrovství svých sólistů.

Tereza Mašková

Tereza Anna Mašková je vítězka páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. Porotu i diváky tu zaujala nejen rozsahem svého hlasu, ale také svými růžovými vlasy. Krátce po vítězství v SuperStar dostala nabídku účinkovat v páté řadě show Tvoje tvář má známý hlas, kde ztvárnila Rihannu, Karla Gotta, Pink nebo rappera 50 Centa. Před rokem jí vyšlo album Tereza Mašková, které vzápětí doplnil singl New Me.

Miro Žbirka

Miro Žbirka začínal v popmusic jako člen skupiny Modus. V roce 1977 získal s Jankem Lehotským a Marikou Gombitovou zlatou Bratislavskou lyru za píseň Úsmev. V období 1976–1980 nahrál s touto skupinou dnes už klasické hity Dievčatá, Drahá, Zažni a další. V roce 1981 založil s Laco Lučeničem skupinu Limit a vydal se na sólovou dráhu. O rok později se stal prvním slovákem a historicky druhým zpěvákem vůbec, který připravil Karla Gotta o Zlatého slavíka. Za zlom ve své kariéře považuje ale až rok 2015, kdy v legendárním anglickém studiu Abbey Road natočil album Miro.

Veronika Arichteva a Michal Necpál

Veronika Arichteva a Michal Necpál se spolu postavili na taneční parket loni na podzim v deváté řadě taneční soutěže StarDance. Okouzlili publikum i porotu a sbírali body kolo za kolem. Nakonec skončili na čtvrtém místě.

Petr Vágner

Žádný ples se neobejde bez zkušeného moderátora, kterým bude pro XVII. ročník reprezentačního plesu Plzeňského kraje Petr Vágner. Tento český herec a moderátor se narodil v roce 1977 a vystudoval Vyšší odbornou školu hereckou. Spolupracoval s mnoha známými televizními i divadelními režiséry.

Předprodej vstupenek tentokrát běží na webu GoOut.cz. od 2. 12. 2019 do 31. 1. 2020.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka