Stardance patří k divácky oblíbeným pořadům a tak se drží na obrazovkách už více než deset let. Od roku 2006 se na tanečním parketu vystřídalo mnoho známých osobností českého showbyznysu.

Dlouhé a náročné zkoušky, kdy dvojice tráví společně každou volnou chvilku už několikrát přerostli v milostné románky a v některých případech pobláznění skončilo i svatbou a dětmi!

Pojďte si s nám připomenout vítěze minulých ročníků a podívat se, jak se dvojicím dnes daří!

Přehled výherců Stardance od začátku jeho vzniku:

První řada (2006) - Roman Vojtek
Druhá řada (2007) - Aleš Valenta
Třetí řada (2008) - Dana Batulková
Čtvrtá řada (2010) - Pavel Kříž
Pátá řada (2012) - Kateřina Baďurová
Šestá řada (2013) - Anna Polívková
Sedmá řada (2015) - Marie Doležalová
Osmá řada (2016) - Zdeněk Piškula
Devátá řada (2018) - Jiří Dvořák

Co je nového

Historicky prvním vítězem Stardance byl Roman Vojtek. V létě se podruhé oženil a pracovně se mu skvěle daří.

Aleš Valenta, druhý vítěz Stardance, který kdysi přivezl zlatou medaili v akrobatických skocích na lyžích. Dnes je součástí týmu HC Olymp, na ledě se podle svých slov cítí lépe, než kdysi na lyžích.

V roce 2008 ukázala všem Batulková, že věk je jen číslo a soutěž s přehledem vyhrála! Herečka nedávno podstoupila laserovou korekci zraku a momentálně její největší starostí je rozvádějící se syn Jakub Prachař.

Uhrančivý herec Pavel Kříž se nedávno konečně rozhoupal a ve svých téměř šedesáti letech se podruhé oženil. Kříž aktivně hraje ve filmech i seriálech a na svou účast ve Stardance rád vzpomíná.

Kateřina Baďurová byla dříve aktivní atletkou, což jí k vítezství pomohlo. Vrcholovou kariéru má za sebou a dnes trénuje.

Anna Polívková vyhrála nejen soutěž, ale i srdce svého tanečníka, Michala Kurtiše. Ačkoliv to vypadalo nadějně a šuškalo se o svatbě, vztah se před pár měsíci rozpadl, herečka si už našla nového mladšího přítele, Jiřího Matouška.

Marie Doležalová s tanečníkem Markem Zelinkou vzali svůj vztah hopem a herečka je během jednoho roku podruhé těhotná!

Zdeněk Piškula si užívá mládí, rozvíjí svou hereckou kariéru a pozor, už pár měsíců není single!

Jiří Dvořák po Stardance má jednu pracovní nabídku za druhou. Žije se svou o dvacet let mladší přítelkyní, zatím ale děti herec nechce.