Utajené rituály Kloubkové: Jizvy a boláky jsou pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Utajené rituály Kloubkové: Jizvy a boláky jsou pryč!

Kristina Kloubková s přítelem a choreografem Václavem Kunešem
Kristina Kloubková s přítelem a choreografem Václavem Kunešem (David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl)

Moderátorka Kristina Kloubková (42), která poslední dobou opět září po boku tanečníka Václava Kuneše (44), přiznala, že má trápení, které řeší už od mládí. Ale konečně na něj nachází lék.

Tak jako spoustu jiných žen, také moderátorku v pubertě potrápila kvalita pleti. „Měla jsem hodně akné, takové ty boláky a jizvy. Takže jsem chodila pravidelně na čištění pleti. Nikdy jsem také nešla neodlíčená spát,“ svěřila se pro idnes.cz moderátorka s tím, že i v současnosti se pravidelně a poctivě odličuje. Důležité jsou pro Kristinu i rituály kolem jídla.

„Velmi dbám na to, co jím. Začala jsem studovat tradiční čínskou medicínu. Teď čtu krásnou knížku Proč Číňané nepočítají kalorie. Je to velmi zajímavé, oni například vůbec neřeší žádné kilojouly a kalorie a jedí do sytosti,“ popisuje. „Překvapuje mě, že mají jako základní potravinu rýži a k tomu hodně zeleniny. Snažím se teď podle té knihy více vařit. Přítel Vašek má rád asijskou kuchyni, tak bude nadšen,“ ¨dodala pro uvedený web Kloubková.

Kristina Kloubková promluvila o svém zásadním rozhodnutí v obnoveném vztahu s tanečníkem Václavem Kunešem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
3. 12. 2019 • 18:32

Číňané se dlouhého věku nedožívají. To spíš Japonci. V Číně je obrovské množství chorob již u lidí středního věku. Problémy s klouby atd. Rozhodně špatný příklad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.