Petra Němcová po porodu: Tajemství synova bizarního jména!

Petra Němcová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 13:42

Modelka Petra Němcová před časem porodila syna, jehož jméno si s manželem několik dní nechali jen pro sebe. Možná k tomu měli dobrý důvod. Je totiž tak bizarní, že se s pravděpodobností hraničící s jistotou dá říct, že se mu spousta lidí bude divit.

Minulý týden přivedla modelka Petra Němcová ve 40 letech na svět prvního potomka. Už z vyprávění o podivných rituálech, které narození chlapce doprovázely, se dalo tušit, že mu rodiče možná vyberou poměrně neotřelé jméno. Kdo si to doopravdy myslel, ten se nemýlil. Kráska vše prozradila na sociální síti.

„Otevřeli jsme svá srdce, aby nám malý prozradil svoje jméno,“ vysvětlila novopečená maminka hned na začátek. Zatímco už nad tímto mnozí čtenáři kroutili hlavou, ona začala vyprávět, jak s manželem Benjaminem ke jménu došli.

Jaké jméno může ztělesňovat celou podstatu toho, co z tebe už známe a cítíme? Bylo to tehdy, během bouřlivého dne, kdy jsme tě poprvé zaslechli říct tvé jméno přes dunění hromů. Krátce poté jsme uviděli, jak se rozpadají mraky a objevila se duha,“ popisuje modelka.

Pak už se konečně dostala k tomu podstatnému. „Všechny nápovědy, které si nám dal, byly jako blesk přinášející světlo. Pak to k nám přišlo… BODHI. Tvoje jméno Bodhi je odvozené ze starověkého buddhistického konceptu. V sanskrtu znamená ‚osvícený‛,“ prozradil pohledná Češka.

Na závěr se za Bodhiho s manželem pomodlili. „Tohle je naše modlitba za tebe a za to, co si myslíme, že přineseš světu… Ó, sladký Bodhi, vidíme tě, slyšíme tě, milujeme tě a pomůžeme ti vést a živit tvé kořeny, aby byly silné,“ napsala Němcová.

Témata: Petra Němcová