Svůdní sympaťáci, stejně jako strašliví diktátoři přišli na svět ve stejném astrologickém znamení. Býk má většinou nadprůměrné schopnosti, ale nejprve musí vyhrát těžký vnitřní boj, aby přešel na stranu dobra. Pokud uspěje, může zachránit stovky dětí, odsouzených na smrt, dokáže postavit tisícileté hrady a mosty, a laskavým humorem usmíří znepřátelené národy! – Ale buďme konkrétní. Představme známé osobnosti, které spojuje souhvězdí Býka a potom projděme horoskop na rok 2023. Rozcestník pro všechny obyvatele zvěrokruhu najdete pod TÍMTO odkazem.

Karel Čtvrtý i Vladimir Iljič Lenin mají stejné znamení (Býk)

V období od 21. dubna do 21. května přišli na svět slavní géniové: nedostižný dramatik William Shakespeare (autor Hamleta, Romea a Julie, Othella) a surrealistický malíř Salvador Dalí (zobrazoval snové scenérie, třeba slony na pavoučích nožkách). Shodná hvězdná konstelace stála nad kolébkou komunistického filosofa Karla Marxe, obávaných diktátorů Vladimira Iljiče Lenina, Pol Pota a Saddáma Husajna, ale taky římského císaře Marca Aurelia („filosofa na trůně“), muslimského proroka Mohameda, zakladatele psychoanalýzy Sigmunda Freuda, zachránce židovských dětí Nicholase Wintona nebo prvního slovanského papeže Jana Pavla II.

Stejné astrologické znamení – Býk spojuje hvězdy moderního šoubyznysu: elegantní herečky Audrey Hepburn a Penélope Cruz. Patří sem rovněž legendární tanečník Fred Astaire, herci Jack Nicholson, Al Pacino a George Clooney, zpěváci Bono Vox (z irské rockové kapely U2) a Stevie Wonder (slepý, ale nesmírně nadaný hudebník).

Speciálně v tuzemsku zabodovaly další spřízněné duše: pradědeček evropského sjednocení Jiří z Poděbrad, „otec naší vlasti“ Karel IV. a císařovna Marie Terezie, vtipný spisovatel Jaroslav Hašek (autor Dobrého vojáka Švejka), nebo herec Oldřich Kaiser a básník J. H. Krchovský.

Horoskop na rok 2023, aneb splněná tušení a využitý hendikep

  • V lednu dočasně získáte věštecké schopnosti. I zdánlivě šílené fantazie se mohou vyplnit.
  • V únoru nepropadejte panice, ale nadešel čas, abyste absolvovali komplexní lékařskou prohlídku kvůli riziku rakoviny.
  • V březnu máte před sebou obtížný úkol: Být šťastní. Vděčností a dobrou vůlí přitáhnete ještě větší pozitiva než doposud.
  • V dubnu vám scházejí knihy. Svojí psychice, a zároveň kolektivu pomůžete hlasitým předčítáním kvalitní beletrie (střídejte se!).
  • V květnu projdete magickou zkušeností, při které uvidíte novýma očima zesnulé členy svojí široké rodiny.
  • V červnu můžete zachránit celý jeden lidský osud, pokud se zastane trpícího dítěte.
  • V červenci musíte věnovat větší pozornost provázanosti našeho světa, jinak ohrozíte svoji karmu a osud.
  • V srpnu dostanete šanci, abyste nasáli novou sílu ze svých kořenů (v místech nebo mezi lidmi, na které rádi vzpomínáte).
  • V září navážete zlomový vztah, pokud zajdete do nejbližší knihovny a zůstanete tam, dokud nenajdete svoji osudovou knihu.
  • V říjnu odvrátíte neštěstí, pokud „zlepšíte svoji karmu“ dobrými skutky (almužnami pro žebráky apod.).
  • V listopadu uděláte nejlépe, když zabezpečíte svoje cennosti a blízké osoby. Souhra neblahých okolností vypadá jako tsunami.
  • V prosinci můžete konečně využít hendikep, který jste doposud úspěšně skrývali před světem. Stará slabina se nyní stane výhodou!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno