Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (9) surfoval na vlnách: Kamera zachytila jeho srážku se žralokem!

Autor: rc - 
3. prosince 2019
19:17

Americký chlapec Chandler Moore surfoval u své oblíbené pláže, když ho něco zničehonic srazilo z prkna do vody! Devítiletý hoch, který surfuje od raného dětství, si myslel, že je to nějaká ryba. Ovšem poté, co se vrátil na břeh a podíval se na záběry z kamery, zjistil, že to byl žralok!

Chandler Moore miluje sporty, a obzvlášť surfování. Devítiletý chlapec, který pochází z amerického města Orlando, surfuje od svých čtyř let! Se svým otcem Shaunem často jezdí na pláž New Smyrna Beach, které se přezdívá „hlavní město žraloků“. Proslulá pláž leží jen hodinu od jejich domova.

Na stejné místo se vydali i v sobotu. Chandler dováděl ve vlnách, když najednou něco vyskočilo z vody a srazilo ho to z prkna. Chlapec si myslel, že to byla jen nějaká ryba, a tak popadl surf a vydal se do vln znovu. Shaun popsal pro New York Post, že potom ještě surfovali další půl hodiny.

Chlapec vše natáčel na svou kameru, a když se podíval na záznam, zjistil, že surfoval se žralokem. „Vtipné je, že jsme netušili, že to byl žralok, dokud jsme se nedostali zpátky,“ řekl Shaun. Chandlera to však prý vůbec nevyděsilo a do vln se rozhodně hodlá vrátit.

 

vosavopruz ( 3. prosince 2019 21:56 )

Lidi jsou šílení když lezou do moře kde jsou žraloci a ví o tom.To radši si koupit nafukovací bazén,nebo jít do Aquaparku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání