Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec na lovu omylem zastřelil svého syna (†9): Jeho orgány zachránily život třem dětem

Autor: rc - 
3. prosince 2019
21:00

Američan Brian Williams vzal svého syna Coltona na sváteční lov. Během něho však došlo k tragédii. Williams omylem svého syna zastřelil. Rodina se rozhodla, že orgány devítiletého chlapce, který miloval sport a vynikal ve škole, daruje, a zachrání tak život třem dalším dětem.

Colton Williams miloval sport, lov a rybaření. Devítiletý chlapec pocházející z amerického státu Jižní Karolína chodil na základní školu ve městě Williston a patřil mezi nejlepší studenty. Ve čtvrtek se vydal se svým otcem Brianem a rodinnými přáteli na sváteční hon k příležitosti oslavy Dne díkuvzdání.

Skupinka lovila králíky, když došlo k tragédii. Brian podle informací britského deníku Daily Mail omylem postřelil svého malého synka! Devítiletý chlapec vážným zraněním podlehl. „Můj bláznivý, sladký, drahocenný, malý chlapec,“ napsala na facebook zdrcená máma Caiti Furticková k fotografii, na níž je s malým Coltonem. „Bůh má Coltona ve své náruči a my ho opravdu postrádáme, ale uklidňuje nás, že ho znovu uvidíme jednoho dne. Byl nejzářivějším světlem v našich životech a bude nám ohromně chybět,“ napsal na sociální síť chlapcův dědeček Vince Furtick.

Rodina se rozhodla, že orgány chlapce daruje, aby pomohly jiným dětem. Ledviny chlapce potřebují dvě děti z Jižní Karolíny a jeho játra zamířila na transplantaci za dítětem ze státu Virginia.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání