Nový akcelerátor načítání webových stránek společnosti Ezoic zaručuje vydavatelům na mobilních zařízeních skóre nástroje Google PageSpeed „+80"

Ezoic, první světová komplexní technologická platforma pro digitální vydavatele dnes představila akcelerátor načítání webových stránek (Site Speed Accelerator). Nový samostatný nástroj je navržen tak, aby automaticky řešil různé výzvy, kterým čelí provozovatelé stránek, aby překonali pomalé načítání stránek a dopad grafických reklam na skóre nástroje Google PageSpeed Insight.

„Vydavatelé velkých značek i vlastníci specializovaných stránek dnes čelí mnoha výzvám. Rychlost načítání webových stránek je jednou z oblastí, se kterou zřejmě všichni bojují," řekl Dwayne Lafluer, zakladatel a generální ředitel společnosti Ezoic. „Platforma Ezoic byla vytvořena k řešení takových výzev. Nový akcelerátor rychlosti webu je další funkcí, kterou jsme vytvořili pro prozovatele stránek a která jim podle všeho může pomoci."

Minulý měsíc společnost Google oznámila plány na zavedení mikrocertifikátů (badges) v prohlížečích Chrome, které by potenciálním návštěvníkům identifikovaly stránky s pomalým načítáním. Společnost Ezoic potvrdila, že nová technologie rychlosti webu bude na jejich platformě k dispozici jako samostatná funkce. Prozovatelé stránek, kteří mají zájem pouze o využití nástroje Speed Accelerator, jež se může pochlubit zárukou mobilního skóre Google PageSpeed Insights 80 bodů nebo vyšší, mají možnost přístupu k této funkci mimo všechny ostatní funkce platformy Ezoic.

„Rychlost načítání stránek je nyní v oboru převládajícím tématem. Reklamy a skripty třetích stran dramaticky zpomalují weby, ale provozovatelé stránek potřebují, aby jejich podnikání fungovalo. To může mít nepříznivý dopad na hodnocení vyhledávání, provoz a příjmy. Až doposud neexistovalo žádné řešení tohoto problému," tvrdí Tyler Bishop, marketingový ředitel společnosti Ezoic. „Řekl bych, že před vývojem tohoto akcelerátoru společností Ezoic bylo pro většinu vydavatelů téměř nemožné zajistit tak vysoké skóre Google PageSpeed, které umožní zrychlení načítání jejich stránek během několika minut od zapnutí akcelerátoru," dokončil Bishop.

Společnost Ezoic, která je věrná formě, do svého akcelerátoru načítání stránek začlenila strojové učení. Přední společnost vydavatelských technologií je nejlépe známá svými technologiemi umělé inteligence, které testují a optimalizují reklamy a pomáhají vydavatelům se zpeněžením webových stránek, ale uvedla, že její nový akcelerační nástroj se bude také učit ze zkušeností návštěvníků, aby se rychlost webu ještě dále zlepšovala.

Společnost Ezoic při využívání akcelerátoru načítání stránek s jistotou zaručuje webům mobilní skóre Google PageSpeed Insights 80 nebo vyšší. Provozovatelé stránek mohou testovat nový nástroj Ezoic pro zvýšení rychlosti 7 dní zdarma prostřednictvím webových stránek www.ezoic.com.

O společnosti Ezoic:

Ezoic je oceňovaná komplexní platforma pro digitální vydavatele a provozovatele webových stránek, která jim pomáhá zlepšovat rychlost načítání stránek, výnosy, provoz, optimalizaci pro vyhledávače (SEO), rychlost webových stránek, infrastrukturu a další. Ezoic je certifikovaným partnerem pro publikování Google a zaměstnává přibližně 170 zaměstnanců v Severní Americe, Kanadě a Velké Británii s klíčovými pracovišti v Carlsbad v Kalifornii, Londýně a Newcastle upon Tyne ve Velké Británii. Více informací naleznete na stránkách www.ezoic.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/461011/ezoic_google_partner_logo.jpg

KONTAKT: Sarah Clow, sclow@ezoic.com, (760) 550-9689, Carlsbad, CA, Twitter URL: @ezoic

Klíčová slova USA-elektronika-počítače-internet-Ezoic

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.