Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky nejoblíbenější Miss Monika Žídková slaví velké jubileum. Nejsou to narozeniny, ale výročí svatby. Za svého muže je vdaná už neuvěřitelných dvacet let.

"Ano, právě jsme oslavili 20. výročí svatby," usmívala se Monika na otevření nového klenotnictví v Ostravě. "Šperky mám ráda jako každá žena, ráda kombinuju. A velkým nadšencem je i můj manžel, který šperky moc rád kupuje. Kupuje je jako překvapení a většinou se i trefí do mého vkusu. Můžu to nechávat na něm," překvapuje Miss České republiky a Miss Europe 1995.

Monika si na otvíračce vyzkoušela i limitovaný šperk za milión korun, který byl celosvětově vytvořen pouze v sérii 99 kusů. "Je to příjemné, ale je to také zodpovědnost, ovšem krásná," dodala Monika.

Bývalá královna krásy stále žije v rodných Kravařích, kde dnes dělá také pátým rokem starostku. "Nikdy jsem neměla potřebu se stěhovat do většího města, byla jsem ráda mezi svými," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám