Moje šťastná hvězda

Rozchod kvůli nevěře se seriálovým kolegou?

Kolegové ji často považují za mrchu. SANDŘE NOVÁKOVÉ (37) je ale úplně jedno, co si o ní kdo myslí. Nyní to ale vypadá, že si pořádně zavařila. Přijde nakonec o svou velkou životní lásku?

Že se jejich vztah ocitl na pokraji zhroucení, o tom už si štěbetají i vrabci na střeše. Sandra Nováková (37) si podle všeho zahrává s ohněm a především s trpělivostí svého partnera Vojtěcha Moravce (32).

Jak je známo, herečka je jednou z hlavních hvězd oblíbeného seriálu Modrý kód. V seriálu se však zabydlela tak moc, až jsou z ní všichni její kolegové nesví. Podle nich totiž mezi nimi způsobuje rozbroje.

Kvůli čemu? Myslí si, že s muži flirtuje víc, než je zdrávo, a na kolegyně podle všeho zbytečně nasazuje. Jedna z jejích kamarádek se nechala slyšet, že problém má se ženami už od základní školy. Raději se vždycky přátelila s muži. Jak její kamarádka tvrdí, ke stejnému pohlaví se umí chovat velmi neuctivě.

Využívá partnera?

Jedna z jejích někdejších kolegyň, která měla co do činění se Sandrou Novákovou v dobách, kdy teprve začínala hrát, na herečku prozradila, že bylo utrpení s ní spolupracovat.

Vždycky totiž údajně chtěla, aby bylo všechno po jejím. Když se nějakou ženou cítila ohrožena, uměla být pořádně zlá a dělat naschvály. Například když chtěla získat přízeň nějakého muže.To ale podle všeho umí dělat dodnes.

Kdykoli se cítí jistá v kramflecích, což je především tehdy, když má výraznou roli, která jí vynáší slušné peníze. Myslí si asi, že si pak může vyskakovat. Nedávno ale přestřelila a kvůli tomu, jak se proslýchá, ztratila sympatie nejen svých kolegů, ale i filmových a seriálových tvůrců. Jejího partnera Vojtěcha Moravce lidé zbožňují. Říká, že se Sandrou jsou dokonalý pár.

Ovšem také ho mnoho lidí lituje. A to od té doby, kdy se začalo spekulovat nad tím, zdali ho náhodou Sandra nezanedbává a nevyužívá.

Na roli matky si stále ještě nezvykla

S Moravcem má syna Mikuláše (8), o kterého se ale podle všeho stará především otec, zatímco matka pracuje anebo chodí s kamarádkami na obědy a večeře.

Jedna z jejích bývalých kamarádek se nechala slyšet, že syn Mikuláš je pro ni sice vším. Na druhou stranu ho však prý nechává hlavně jeho otci, protože na něj má více času a také na něj má lepší vliv. Sandra je velmi roztěkaná a také, jak říká bývalá přítelkyně, ještě není ve vychovávání dětí příliš zběhlá.

Dle jejího názoru si s Mikulášem neumí hrát. A když už, nevydrží to déle než půl hodiny a zase jde raději dělat něco jiného. Mnozí, kteří Sandru Novákovou znají, tvrdí, že nikdy nepůsobila jako mateřský typ ani děti nikdy neplánovala. Když už ale s Moravcem otěhotněla, brala to jako příležitost se změnit.

Každý má jiné plány

V hereckých kuloárech se ovšem proslýchá, že si rovněž myslela, že po porodu jejich synka přijde nabídka k sňatku.To se ovšem doteď nestalo. Sandra Nováková by se ráda vdávala, její partner má ovšem podle kamarádů jiné plány. Na ženění se podle nich cítí ještě mladý a připadá mu, že na to má ještě času dost. Jenže jeho partnerka je starší, a tak o této životní události smýšlí trochu jinak.

V jejich domácnosti je téma svatby už téměř rok hlavním tématem. A také důvodem, proč se mají pořád hádat. Ačkoli Sandra, podle jedné z jejích kamarádek, už tak trochu rezignovala. Nejnovější informace, týkající se jejich vztahu, ovšem poukazují na to, že sice možná sen o svatbě odsunula na druhou kolej.

Určitě rozhodnutí svého partnera ale nenechá jenom tak. Všem svým kolegům a přátelům má totiž vyprávět, že rozhodně ještě nepatří do starého železa, a pokud o ni Moravec nestojí, existuje celý zástup mužů, kteří by se o její přízeň klidně poprali. A všichni jí to samozřejmě věří, protože většinou dostala to, co chtěla.

Kdo komu nadbíhá?

Zlí jazykové ovšem tvrdí, že se chce Moravcovi pomstít tím nejhorším možným způsobem.
Kdysi mezi jejími kolegy kolovala informace o tom, že se o její pozornost měl ucházet její herecký kolega Adam Kraus (37), který je ale zadaný. Oba se společně ukázali právě v seriálu Modrý kód. Kraus podle všeho neodolal její kráse a nadbíhal jí.

Ona však byla ke všem jeho prosbám netečná. Teď se ale mnohé změnilo, a tak se proslýchá, že nyní nadbíhá ona jemu. Dokonce ho měla přemlouvat k tomu, aby s ní zašel alespoň na skleničku. Zda pozvání přijal, či ne, není jasné, ale šušká se, že jen v posledním měsíci měli být společně mimo natáčecí prostory viděni hned dvakrát.

Jeden z jejích věrných fanoušků je dokonce podle všeho nachytal v jedné z pražských kaváren, jak živě diskují nad kávou a zákuskem. Smáli se na celé kolo a vypadalo to, že si skutečně mají co říct. Není však jasné, zdali je Kraus zadaný, či nikoliv. Už léta se spekuluje o tom, že všechny jeho dosavadní vztahy zkazily jeho časté nevěry. Ovšem vztah Sandry s Vojtěchem zatím podle informací poznamenaný nevěrou nikdy nebyl. Ale jak se říká, co není, může být.

Problém s kolegyní?

Sama Nováková se k údajnému románku nechce nijak vyjdařovat. Ačkoli všem svým přátelům tvrdí, že mezi ní a Krausem rozhodně nic není. Svého partnera miluje nade vše, a navíc je to otec jejího dítěte.

Někteří si však myslí, že jen chce, aby to vypadalo, že si něco s Krausem začala. Aby partner žárlil. Ten však ale zřejmě zůstává ledově klidný a ke Krausovi se nijak nevyjadřuje. Možná svou partnerku zná natolik dobře, že ví, co na něj šije.

Ovšem někteří z jejich společných známých říkají, že Sandra má ještě jeden velký problém, který Moravcovi vadí, a tím je její boj s kolegyní. Mluví se totiž o tom, že se nemůže vystát se svou kolegyní Sabinou Laurinovou (47).

Proč, to je další důvod ke spekulacím. Ovšem hovoří se o tom, že na ni byla Laurinová naštvaná kvůli tomu, že měla zálusk na jednoho z kolegů, který byl ovšem zamilovaný do Novákové. A když se to herečka dozvěděla, měla si dotyčného kolegu obmotat kolem prstu jenom proto, aby ho nedostala Laurinová.

Mužům nedá pokoj?

Nejenže se spekuluje o tom, že Sandra Nováková (37) randí se svým hereckým kolegou Adamem Krausem (37), ale dokonce má často flirtovat i s dalším ze svých kolegů, rovněž ze seriálu z lékařského prostředí Modrý kód.

Měl by jím být herec Ondřej Rychlý (27), jehož mladická nerozvážnost a touha po krásných ženách mu rovněž podle všeho nedovolují nádherné Novákové odolat. A ona to moc dobře ví. Někteří členové natáčecího štábu tvrdí, že na place už není muž, kterého by se Sandra nepokusila svést. Otázka však je, zda z nich náhodou nemluví jenom žárlivost..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden