Hlavní obsah

Krnovské Swingobraní vzdá hold Bublému i Williamsovi

Novinky, Tomáš Gaudek

Ani v letošním roce nemůže v Kofola Music Clubu chybět tradiční Mikulášské Swingobraní BigBandu Krnov, které bude opět velmi taneční. S podporou města Krnova se uskuteční v sobotu 7. prosince od 20.00 hodin, přičemž organizátoři ho věnují dvěma zpěvákům - Michaelu Bublé a Robbiemu Williamsovi.

Foto: Tomáš Gaudek
Článek

„Oběma se ve své kariéře podařilo doslova vzkřísit swing, přinést jej opět mezi mladé publikum a na svých turné vyprodávat koncertní haly po celém světě. Na Mikulášském Swingobraní proto zahrajeme patnáct skladeb z repertoáru těchto zpěváků, mimo jiné i jejich společný duet Soda Pop nebo swingovou verzi jedné z Robbieho nejslavnějších písní Supreme,“ uvedl kapelník Jaromír Fulnek a dodal, že bigband vzdá hold také Karlu Gottovi duetem Miluj mne nebo opusť i jeho největším hitem Lady Carneval.

Mezi čtyřmi desítkami skladeb, které během Mikulášského Swingobraní zazní, pak nebudou chybět ani hity Franka Sinatry, Jaroslava Ježka, Briana Setzera a mnoha dalších.

U mikrofonu se v průběhu večera vystřídají hned čtyři zpěváci, a to Brett Gray, Radek Kovalíček, Petr Dohnal a Ondřej Fischer. Jako host pak parket roztančí rock'n'rollové trio JoJaRad s hity Elvise Presleyho, Chucka Berryho, Eddie Cochrana nebo Beatles.

„A aby toho nebylo málo, mohou se diváci těšit na jedno překvapení, skladbu Smoke On The Water, při které si za bicí usedne teprve šestiletý Martin Dohnal,“ uzavírá Jaromír Fulnek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám