V příštím roce se můžeme těšit v pořadí na 25. snímek ze série o agentu britské tajné služby MI6 s krycím jménem 007. Role Jamese Bonda se opět chopil Daniel Craig. Herec tak ikonickou postavu ztvární již po páté a jak sám prohlásil, tak i naposledy. Jak vypadá první ukázka na novou bondovku? 

-reklama-


A o čem vlastně nejnovější bondovka bude? Agent 007 je už ve výslužbě. Jeho poklidný důchod však netrvá dlouho, když vtom se na něj obrátí starý známý ze CIA, Felix Leiter (Jeffrey Wright), který jej požádá o pomoc. Bond tak musí čelit tajemnému padouchovi, který disponuje neznámou moderní technikou.

Jaké je největší lákadlo nové bondovky? Nový snímek o elegantní a vražedném britském gentlemanovi bude posledním filmem, ve kterém Bonda ztvární Daniel Craig. Kromě posledního vystoupení Craiga nám snímek také nabízí pestré herecké obsazení.

Můžeme se těšit na čerstvého držitele Oscara Ramiho Maleka (Bohemian Rhapsody), Jeffreyho Wrighta (Westworld), Anu de Armas (Blade Runner 2049), Lashanu Lynch (Captain Marvel) či na starého dobrého agenta Q v podání Bena Whishawa a agenta M s tváří Ralpha Fiennese.

Uvidíme také herečku Léu Seydoux (Spectre), která se objeví opět jako tzv. Bondgirl. Je tak jednou z mála hereček, která si svou roli, coby Bondova partnerka, zopakuje.

Snímek Není čas zemřít (No Time to Die) dorazí do našich kin 8. 4. 2020. 

-reklama-