Pořizujete nové interiérové dveře? Ušetřete s akčními sety!

Pořizujete nové interiérové dveře? Ušetřete s akčními sety!

Vybavit domácnost novými interiérovými dveřmi není žádná sranda. Aby prostory ladily, je třeba, aby byly dveře pořizovány najednou, ve stejném designu, což představuje celkem nákladnou investici. Pokud na to půjdete chytře a objednáte si interiérové dveře v akčních setech, můžete ušetřit i několik tisíc.

Co si ujasnit před nákupem interiérových dveří

Ještě, než začnete hledat potřebné dveře, ujasněte si, jaký by měly mít rozměr, z jakého by měly být materiálu, z čeho by měl být povrch, výplň dveří i jaký způsob otevírání potřebujete. Potom se zaměřte na barvu a dekor a v závěru na cenu.

Pokud si nevíte sami rady, obraťte se na odborníky, jako jsou ve společnosti Plancher. V jejich nabídce najdete stovky interiérových dveří a díky dlouholetým zkušenostem vám zde rádi poradí i předvedou vybrané modely. Celou nabídku společnosti si pak můžete prohlédnout zde. Nyní ale zpět k úsporám v podobě akčních setů dveří.

Zajímejte se o akční sety interiérových dveří, můžete výrazně ušetřit

Když už bude na návštěvě u prodejce, zajímejte se o to, zda má v nabídce dveře v akčních setech. Například zmíněná společnost Plancher nabízí pravidelně desítky modelů dveří v setech, kde můžete ke dveřím získat kliku a zárubně zdarma. Na výběr bývají jak dveře plné, tak dveře prosklené, otočné nebo posuvné.

Vyzkoušejte naše tipy na interiérové dveře

Víme, které interiérové dveře jsou v dnešní době IN, a proto jsme pro vás vybrali ty nejlepší, které můžete mít i ve výhodném setu. Interiérové dveře a akční sety pak můžete vybírat tady.

Nepřeberné varianty a možnosti s interiérovými dveřmi Porta Doors

Jste-li vybíraví a nechcete vsadit na první dobrou, bude se vám líbit značka dveří Porta Doors, která nabízí více než 100 různých variant provedení. U dveří od této značky očekávejte kvalitní konstrukci z vrstveného dřeva a některé prvky zhotovené z překližky a dřevotřísky. Na výběr máte dýhovaný, laminátový nebo foliový povrch. V akčním setu získáte ke dveřím také kliku a zárubeň zdarma.

Moderní dveře Verte Doors

Další z předních výrobců interiérových dveří je značka Verte Doors, která kopíruje trendy moderní doby. Inovativní techniky výroby dveří zde spočívají v přístupu k obvodovému krytí dveří, kdy je spoj skryt ve vnitřku půldrážky. Vybrané modely dveří jsou dostupné v akci s klikou a zárubní v ceně dveří.

Tradiční dveře Invado pro všechny, co chtějí kvalitu

V pozadí by neměly zůstat ani interiérové dveře značky Invado, která spoléhá na dlouholeté zkušenosti i na moderní přístupy aplikující patentovanou metodu dýhování. Značka nabízí pro každého něco – můžete mít dveře z dřevotřísky nebo voštiny, s povrchem z CPL laminátu nebo dýhy a s různým typem prosklení. Akční sety vám i zde poskytnou zárubeň i kliku zdarma k nákupu dveří.

Pověstná odolnost dveří Erkado vás dostane

Posledním z našich tipů je značka dveří Erkado, u které najdete především odolnost materiálů, a to jak proti mechanickému, tak proti chemickému poškození. Dveře dobře odolávají také vlhkosti a pyšní se dlouhou životností. I dveře Erkado můžete mít s klikou i zárubní zdarma, stačí si vybrat.

Další rady a tipy, jak vybrat interiérové dveře, se dočtete v tomto článku.

Článek Pořizujete nové interiérové dveře? Ušetřete s akčními sety! byl publikován 4. prosince 2019 v 21.30 v rubrice Ostatní. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...