Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná modelka Tyra Banks (50) oslavila 4. prosince už 46. narozeniny. Svou kariéru začínala v 17 letech a postupně vyzkoušela i další profese.

S modelingem začala Tyra v Los Angeles, kde se také narodila. Její první smlouva byla s kosmetickou značkou Cover Girl, která poskytovala první smlouvy i výherkyním z pořadu Amerika hledá topmodelku, kterou Tyra založila, moderovala a hlavně byla její porotkyní.

V soutěži dávala rady začínajícím modelkám a později přibrala do soutěže i dívky pro plus size modeling. Sama Tyra s váhou bojuje celoživotně, má svá štíhlejší a silnější období, ale její výrazné poprsí zůstává stále stejné.

I když se Banks objevila i v pár filmech, kariéra herečky pro ni nebyla nijak zásadní. Více se v posledních letech profiluje jako moderátorka. Uváděla nejen Topmodelku, ale měla i vlastní pořad The Tyra Banks Show.

Tyra se dodnes nevdala a jejím posledním partnerem byl Erik Asla, se kterým si pořídila i potomka. Syn se jim narodil pomocí náhradní matky v roce 2016. Pár se rozešel rok poté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám