Ženu okradli v chomutovském obchodním centru! Udělala tuhle zásadní chybu
ilustrační foto:CC0
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté přijali oznámení 57leté ženy, která při nakupování přišla o peněženku. K události mělo dojít včera (středa 4. prosince) po sedmé hodině večer v obchodním centru v Chomutově.

V jedné z prodejen pachatel zřejmě využil nepozornosti poškozené a z prodejního pultu jí v mžiku a zcela bez povšimnutí odcizil peněženku. V té měla nakupující uloženy kromě finanční hotovosti ve výši dva tisíce korun i dvě platební karty. Policisté věc šetří pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a po pachateli pátrají. V případě jeho dopadení mu za uvedený delikt hrozí až dvouleté vězení.

Policisté apelují na občany, aby při nakupování byli obezřetní a dávali si pozor na své osobní věci. Právě nepozornosti lidí kapsáři při krádeži využívají a k okradení oběti jim mnohdy stačí jen okamžik. Neodkládejte proto své peněženky ani další věci (například telefony) na pulty v obchodech, ale ani je nenechávejte navrchu svých tašek či kabelek.

Vyvarujte se také uložení tašek v nákupních vozících. Peníze ani platební karty nedoporučujeme nosit v zadních kapsách kalhot. Pokud přesto ke krádeži dojde, kontaktujte policii. V případě odcizení platební karty ji prostřednictvím své banky urychleně zablokujte," řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru