Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Věznění a znásilňování si vymyslela? Češka se na fotkách tulí k nigerijskému migrantovi!

    Vymyslela si Češka, že ji Nigerijec deset dní věznil a znásilňoval? | foto: Facebook

    Italská i česká média se věnují případu Češky, kterou měl po deset dní věznit a znásilňovat nigerijský migrant v Itálii. K případu se vyjádřil dokonce i tamní bývalý ministr vnitra Matteo Salvini. Jenže něco tady nehraje. Expres.cz se dostal k fotografiím údajného násilníka Petera Chiebuky s českou dívkou z doby, kdy mělo k hrůznému činu docházet. A oba vypadají jako ten nejzamilovanější pár! Navíc celkově její chování na Facebooku působí mimořádně podivně.

    Deset dní ji měl znásilňovat a surově bít, z věznění v jeho domě unikla jen náhodou, když se dostala k mobilu a zkontaktovala kamaráda z Francie. 

    Tak měla dvaadvacetiletá Češka popsat hororovou zkušenost s nigerijským migrantem Peterem Chiebukou, se kterým si rok psala a on ji pak požádal o ruku, načež za ním vyrazila do italského města Padova.

    „Myslela jsem si, že k sobě chováme city. Jenže jeho zajímalo jen to, abych se ho dotýkala. Věřila jsem, že mě miluje, ale nakonec to pro mě byla noční můra. Bála jsem se, že se mi nikdy nepodaří odtamtud dostat,“ citují její výpověď italská média.

    Případu se právě média v Itálii i Česku věnují, stejně tak jej komentovali i italští politici v čele s předsedou Ligy severu a donedávna italským ministrem vnitra Matteem Salvinim. Ten využil příležitost zkritizovat zastánce migrační politiky a případ označil za „hnus“.

    Jenže údajná oběť dost možná všechny oklamala. Expres.cz se dostal k fotografiím Češky Nikoly, která právě v době, kdy mělo k věznění a znásilňování docházet, s Peterem Chiebukou trávila čas. Jenže to rozhodně nevypadá, že by se na ni Nigerijec vrhl a po deset dní ji bil a znásilňoval.

    Nikola a údajný násilník

    Už vůbec tomu nenasvědčuje skutečnost, že si 28. listopadu, tedy pět dní poté, co měla být policií vysvobozena, na Facebook dala fotografie, jak s údajným násilníkem leží v posteli a on si opírá hlavu o její rameno.

    „S mojí láskou, srdíčkem, miláčkem,“ píše Nikola k fotce, na které dokonce Petera Chiebuku označila. Podivnosti celého případu už si všimlo i několik lidí, kteří pod fotku píšou.

    Nikola, která měla randit s nigerijským migrantem.

    Mladá dívka si navíc nejprve přidala fotku s jízdenkou do Padovy, koncem listopadu už zase fotila zpáteční jízdenku do Česka. Tomu, že by při svém pobytu v Itálii měla být deset dní vězněna a znásilňována, nic nenasvědčuje.

    Další variantou je, že Nikola onou italskými médii zmiňovanou obětí není. Že by ale nigerijský migrant do Itálie přilákal dvě Češky najednou a s jednou spokojeně žil a druhou mezitím věznil, bil a znásilňoval, to se moc reálné nezdá.

    Jaký by ale k tomu, aby takto lživě muže obvinila, měla motiv? Napovědět by mohl status ze dne 27. listopadu. V něm si totiž Nikola lámanou angličtinou stěžuje, že ji její aktuální přítel podvedl. Onoho hříšníka označuje jako „Ebuka“, což se i podle předchozích příspěvků zdá být přezdívkou Petera Chiebuky.

    Expres.cz Nikolu kontaktoval, na zprávy ale dosud nezareagovala.

    Migranty vyhledávala

    Podivně ovšem vypadá i chování Češky Nikoly na Facebooku obecně. Zdá se totiž, že přítomnost migrantů vyhledávala. 

    Přidávala fotografie s různými muži černé pleti, jednou dokonce i s několika najednou. Často také psala statusy o tom, jak jí některý z nich zlomil srdce a že brečí. A při údajném pláči se fotila.

    Pláču, psala Nikola k některým fotografiím, když jí některý z černochů zlomil srdce.

    Příspěvky píše výhradně anglicky, vypadá to ale, že pouze za pomoci ne úplně stoprocentního překladače.

    Na její úvodní fotografii pak figuruje malá černošská holčička. Jednou o ní píše, jak moc ji miluje, jindy zase, že je smutná, protože dítě zemřelo. Společnou fotografii s ním ale nemá. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:25 pátek 3. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      124
    • Trapas
      85
    • Tvl
      57
    • Sladký
      48
    • Super
      47
    • Cože
      42
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...