Jiří Dvořák jako seriálový Zaklínač. Poslechněte si upoutávku českého dabingu

Zaklínač patří k nejočekávanějším seriálům tohoto roku a svým uvedením 20. prosince si dává dosti na čas. Zároveň půjde o ideální kousek ke zhlédnutí přes vánoční svátky, protože společnost Netflix opět uvolní všechny díly najednou. Pro mnohé diváky je jistě pozitivní zprávou to, že se seriálový Zaklínač dočká českého dabingu.

To má na starosti zkušené Studio Virtual, které připravilo dabing například pro filmy Avengers: Endgame, Aladin, Lví král nebo naposledy hvězdně obsazeného snímku Irčan, který je rovněž od Netlflixu. Režisérem dabingu je ostřílený Vladimír Žďánský.

Ten zjevně neponechal nic náhodě a do hlavní role Geralta z Rivie obsadil jednoho z nejzkušenějších českých dabérů a herců – Jiřího Dvořáka. Ochutnávku nejen jeho výkonu si můžete pustit v upoutávce na oficiální české stránce seriálu Zaklínač.

Už dříve jsme se dozvěděli, že seriál The Witcher bude velmi temný a rozhodně ne určený pro děti. V přípravě je také druhá sezóna, která by měla mít premiéru v roce 2021.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 8 Prumer: 2.5]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na