Zynga slaví 110. výročí značky Bugatti speciálními akcemi ve hře CSR Racing 2

Hráči mohou nejen závodit, ale současně ve hře sbírají exkluzivní sportovní automobily z dílny značky Bugatti

Společnost Zynga Inc. (index Nasdaq: ZNGA), světová jednička v interaktivní zábavě, dnes oznámila, že ve spolupráci s výrobcem nadupaných špičkových vozů Bugatti spouští sérii akcí ve své hitové mobilní závodní hře CSR Racing 2 (CSR2). V rámci těchto akcí, které se konají u příležitosti oslav 110. výročí značky Bugatti, mají hráči možnost nejen závodit s nejvýkonnějšími a nejexkluzivnějšími sportovními auty na světě, ale mohou je ve hře CSR2 i sbírat.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

“Bugatti je jednou z nejikoničtějších a nejobdivovanějších výrobců automobilů na světě a je nám velikou ctí, že můžeme tento důležitý mezník oslavit s nimi,” řekl Julian Widdows, viceprezident pro hru CSR2.

“Náš tým neúnavně pracoval na tom, abychom co nejautentičtěji v naší hře zachytili jejich výkonné motory. Naše hra tak nabízí hráčům tu nejlepší možnost si tato auta vyzkoušet a prohlédnout bez toho, aniž by si je museli kupovat.”

Ve hře se představí 24 různých aut značky Bugatti, přičemž tři z nich jsou k dispozici výhradně v CSR2. Hráči si mohou auta prohlédnout v rozšířené realitě (AR) a vychutnat si tak pocit, jaké to je sedět na sedadle řidiče těch nejžádanějších špičkových sportovních aut, která kdy byla vyrobena.

Součástí tohoto projektu je sedm různých akcí, které budou do hry zakomponovány v průběhu osmi týdnů a budou představeny v beta verzi Showdown hry CSR2, která hráčům nabídne možnost závodit proti sobě.

Exkluzivní akce Bugatti ve hře CSR2:

Chiron Super Sport 300: první sériově vyráběný vůz, který překonal magickou hranici rychlosti 300 mil za hodinu (483 km/h)

La Voiture Noire: jedinečný sportovní vůz, který je opravdu mistrovským dílem

Centodieci: nová verze super sportovního vozu, která je poctou původního super moderního sportovního auta EB110

“Interaktivní zábava je nejvýznamnější způsob jak dnešní mladá generace automobilových fanoušků tráví volný čas a jsme rádi, že můžeme s fanoušky našich vozů z celého světa být v kontaktu,” řekl prezident značky Bugatti, Stephan Winkelmann.

“Těšíme se, že v rámci tohoto partnerství budou mít fanoušci a nadšenci do našich vozů vyzkoušet si ve hře CSR2 ty nejmodernější a nejnovější sportovní auta Bugatti.”

Grafici si se všemi 24 auty značky Bugatti, které se ve hře objeví, opravdu vyhráli. Ve hře CSR2 se tak objeví věrné kopie těchto modelů, od mřížky chladičů, přes lak, až po palubní desku a potahy sedadel. Hráči si mohou auta prohlédnout v animacích, mohou otevírat dveře, kontrolovat motory, prodlužovat si spojlery a navodit si tak stejný dojem, jako kdyby auta Bugatti skutečně vlastnili a jezdili s ním.

Hru CSR2 si můžete zdarma stáhnout na App Store nebo Google Play Store. Více informací o hře CSR2, získáte také na komunitních kanálech sociálních sítí Facebook, Twitter, Instagram a YouTube.

Upozornění vydavatele - Materiály ke hře CSR Racing 2 (CSR2) si můžete stáhnout na webové stránce: https://app.box.com/s/56junq0iv8ibm2dx0mqfo8hpkd7qlk64

O společnosti Zynga Inc.

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy a jejím posláním je spojovat svět prostřednictvím her. Více než miliarda lidí hraje různé hry od firmy Zynga, jako jsou například CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM.

Hry od společnosti Zynga jsou dostupné ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních sítích nebo mobilních zařízeních po celém světě.

Firma Zynga byla založena v roce 2007 a sídlí v San Francisku. Kromě toho má další pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Více informací najdete na webových stránkách www.zynga.com nebo se s námi můžete spojit na sociálních sítích Twitter a Facebook.

O společnosti Bugatti

Bugatti Automobiles S.A.S. vyrábí nejvýkonnější, nejrychlejší, nejexkluzivnější a nejluxusnější super sportovní auta. Od svého založení v roce 1909 tato francouzská luxusní značka sídlí ve městě Molsheim v Alsasku. Model Veyron se vyráběl v letech 2005 - 2015 a jednalo se o první ultramoderní sportovní auta, z nichž 450 kusů bylo vyrobeno manuálně. Od podzimu 2016 se v Molsheimu vyrábí modelová řada Chiron1.

Model Chiron1 nabízí výkon 1 500 koní (HP), což je největší výkon, kterého se kdy u sériově vyráběných vozidel kdy podařilo dosáhnout, má kroutící moment 1 600 Nm při 2000 - 6000 otáčkách za minutu a vyniká dalšími technickými inovacemi, které nasazují novou laťku pro automobilové inženýry.

V roce 2017 dodala značka Bugatti svým zákazníkům 70 vozidel, v roce 2018 se tento počet zvýšil na 76. V roce 2019 by zákazníkům mělo být dodáno více než 80 vozidel. Firma Bugatti oznámila výrobu 500 modelů a v současné době lze objednat pouze 100 modelů Chiron. Výroba modelu Divo2, vozidla optimalizovaného pro bočné zrychlení bude v brzké době následovat.

Firma Bugatti je od roku 1998 součástí skupiny Volkswagen Group a zaměstnává více než 300 lidí. Většina z nich pracuje v alsaském Molsheimu. Značka má 37 dealerů a servisních partnerů v 18 zemích Evropy, Severní Ameriky, Středního východu a Asie a Tichomoří a je tak globálním hráčem.

1 Spotřeba paliva, l/100km: město 35.2 / mimo město 15.2 / kombinovaný provoz 22.5; emise CO2 při kombinovaném provozu, g/km: 516; třída účinnosti: G

2 Spotřeba paliva, l/100km: nepodléhá Směrnici 1999/94/ES protože typové schválení ještě není k dispozici

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se mimo jiné vydání budoucích funkcí a událostí hry CSR Racing 2. Výhledová prohlášení často zahrnují slova jako "výhled", "projektované", "plánované", "zamýšlí", "bude", "předvídat", "věřit", "cíl", "očekávat" a prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně výhledová. Dosažení cíle nebo úspěšná realizace skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních zahrnuje významná rizika, nejistoty a předpoklady. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných zápisech u Komise pro cenné papíry a burzy (dále jen "SEC"), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce SEC na adrese www.sec.gov

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

Kontaktní informace:

Kontakt pro média - Zynga

Kenny Johnston

kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

nebo

Bugatti Automobiles S.A.S. Contact:

Tim Bravo

ředitel pro komunikaci

Mobil: +33 640 151969

Email: tim.bravo@bugatti.com

Zdroj: Zynga

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-zábava-počítače-hry-automoto-firmy-Zynga

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.