VIDEO NEWS: Skládka hořela několik dní, auto srazilo dítě. A na teplárně zářil obří strom
Týdenní souhrn událostí.
Most

Ústecký kraj – Na skládce komunálního odpadu několik dní zasahovaly desítky hasičů. Záchranáři zasahovali u vážné nehody, kdy osobní vůz srazil chlapce. Přinášíme také další zajímavosti z Ústeckého kraje z posledních dní.

Pokud chcete vidět video news mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo. Děkujeme. Najdete nás na tomto odkazu.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=ywevisx-oew

Hořící skládka

Od neděle do středy zasahovali hasiči na požáru skládky komunálního odpadu u Siřejovic na Litoměřicku. Postupně tam zasahovalo až jedenadvacet jednotek, ve kterých bylo přes sedmdesát hasičů. Hasiči na pomoc povolali i těžkou techniku. Příčina rozsáhlého požáru je předmětem vyšetřování.

Nehoda v Litvínově

K vážné dopravní nehodě došlo v centru Litvínova. Osobní automobil se tam střetl s chodcem. Šlo o hocha z nedaleké základní školy. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, letecká záchranka malého pacienta přepravila do ústecké nemocnice.

Rozsvěcení stromu v Chomutově

Rozsvícení vánočního stromu na náměstí 1. máje odstartovalo Chomutovské Vánoce. Hvězdou programu byl zpěvák Josef Vojtek. Vánoční tržiště bude otevřeno každý den od 1. do 24. prosince. Na adventní neděle je připraven další speciální program. Na závěr rozsvěcení stromku sledovali Chomutované parádní ohňostroj.

Oranžový přechod v Teplicích

Další místo v Ústeckém kraji je bezpečnější pro chodce, ale zároveň i pro motoristy. V Teplicích v Bohosudovské ulici je nový Oranžový přechod. Přestavba místa stála přes devět set tisíc korun, městu přispěla Nadace ČEZ 120 tisíci. Přechod spojuje sídliště se školou a supermarketem.

Videomapping na teplárně

A vánoce dneska ještě jednou, a to v podobě velké zajímavosti. A slovo velké berte doslova. Na jedné z technických staveb na teplárně společnosti ČEZ v Trmicích u Ústí nad Labem zářil o víkendu největší strom v Ústeckém kraji. Animace byla vykreslená pomocí videomappingu a vidět byla třeba z dálnice D8 pro všechny, kteří jeli od Ústí na Prahu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru