Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová? Ideální dvojka! Spojil je bůh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová? Ideální dvojka! Spojil je bůh

Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová
Jaromír Jágr a Daniela Hantuchová (Foto: Barbora Reichová (Sport), Instagram)

Táhne mu na padesát a pořád čeká na tu pravou. Teď to ale vypadá, že by se Jaromír Jágr (47) mohl konečně dočkat. S Danielou Hantuchovou (36) jde totiž i o něco mezi nebem a zemí!

Slavný český hokejista se s neméně známou slovenskou tenistkou potkal v pondělí večer na společenské akci a už ze sebe nespustili oči. Dlouho do noci tam klábosili nad sklenkou nevinného moku a pak jí Jarda podle serveru expres.cz naložil do taxíka a vzal do jednoho z domů v centru Prahy! Oba sice o vztahu zarytě mlčí, jenže je pojí víc než jen povedená sportovní kariéra. Hantuchová, která s tenisem sekla před dvěma lety, je totiž stejně jako Jágr silně věřící! Kdykoliv může, zajde do kostela svaté Alžběty Uherské v centru Bratislavy.

„Chodím sem vždy, když jsem na Slovensku. Najdu si čas se tu nejen zastavit, ale užít si i chvilku pro sebe. Protože můj život plný cestování mě naučil, že jestli se chci o sobě něco dozvědět, tak jedině v tichu,“ práskla na sebe Hantuchová v pořadu slovenské televize RTVS V dobré společnosti. Sám Jaromír se sice hlásí k pravoslaví, zatímco Daniela preferuje římskokatolickou církev, podle jejich společného vrkání to však není žádná překážka. Bůh se na ně evidentně usmál! „Ke konci kariéry jsem se cítila sama. A to hodně. Ale od té doby, co jsem skončila, se už osamělá necítím!“ hlásí s úsměvem Hantuchová.

 Slovenka sní o dvou dětech a... Svatba? Zítra a v kostele!
Život po tenisové kariéře má Daniela Hantuchová řádně naplánovaný! „Chci mít dvě děti. Nejlepší by byl první kluk a pak holka. K tomu krásný domeček v Toskánsku nebo někde u moře,“ vyznala se bývalá světová pětka pro magazín Eva. Dobře si totiž uvědomuje, že biologické hodiny jí v 36 letech už nahlas tikají. „Jasně že už sním o rodině. A jako každá žena bych byla nejradši, aby to přišlo už zítra,“ prozradila v pořadu slovenské televize, který se natáčel v bratislavském kostele. „A krásné by bylo mít svatbu možná právě tady,“ zasnila se.

Konečně si užívám!
Svět profesionálního sportu, to je samé odříkání a jen málokdy zábava. „Během kariéry jsem nevěděla, co je to život. Třeba na diskotéce jsem byla tak dvakrát, třikrát...“ ohlíží se Hantuchová. Až nyní tak vše dohání! „Mám pocit, že jsem se znova narodila. Teď si život začínám pořádně užívat!“ culí se dlouhonohá kráska.

Noc s Legendou: Tentokrát s Jágrem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
6. 12. 2019 • 21:15

Tie vaše nadpisy - tento je ako z kostola po sobáši, akurát trocha predčasný.
No, to sú zase tirády v článku - "Silno veriaca" Danielka si tu zahlási ako novicka -
„Svět profesionálního sportu, to je samé odříkání a jen málokdy zábava. Během kariéry jsem nevěděla, co je to život." Trocha drsné, takto zhodiť všetko to citové a určite i romantické, čo zažila s bývalými milencami - s nimi vari neprežila nič pekné, alebo toho bolo pre ňu málo ? Pokiaľ viem, počet bývalých partnerov nekončil pri čísle 1. Nuž, ale asi zábavy bolo i tak málo. Vie sa ona kvalitne "otriasť" po minulosti, čo je typická praktická vlastnosť dnešných "moderných veriacich.". Vari je život len o zábavách a diskotékach ? Nech sa teda ide pozrieť, ako sa zodierajú mníšky s najťažšie postihnutými, o ktorých sa ani chlapi nechcú starať a možno potom prestane rečniť o svojom "odříkání". Veď od detstva má ona zabezpečený príjemný život - bez vážnych problémov, v zdraví, v pohode a v materiálnom blahobyte. Je milé, že sa obaja cítia byť veriacimi, ale silne veriaci zrejme nebudú. Lebo Božie prikázania, napr. to 6. - ich obidvoch pramálo v živote zaujímalo a návštevy kostolov tento fakt nezmenili.. Sorry, nechcela som byť tvrdá, ale nemám rada, keď niekto začne zo seba robiť svätúšika, ktorý si nič neužil a pritom jeho život hovorí o niečom úplne inom ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.