Favoritka taneční soutěže Veronika Kubařová: STÍHÁ JI ŠÍLENEC! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Favoritka taneční soutěže Veronika Kubařová: STÍHÁ JI ŠÍLENEC!

Herečka Dejvického divadla Veronika Khek Kubařová patří ve StarDance k žhavým kandidátům na vítěze
Herečka Dejvického divadla Veronika Khek Kubařová patří ve StarDance k žhavým kandidátům na vítěze (Česká televize/Mikuláš Křepelka)

Favoritka StarDance Veronika Khek Kubařová (32) učarovala nejen divadelnímu režisérovi Pavlu Khekovi (41), který ji pojal za ženu, ale díky taneční soutěži pobláznila i řadu fanoušků. Jeden z nich ji začal dokonce pronásledovat na sociálních sítích. I když se herečka brání, nedá si říct!

Vše odstartovala nevinná fotografie, na které ji tanečník Dominik Vodička (23) obdaroval květinou. „Kytička Vodička! Když nemůže Veruna do přírody, musí příroda za Verunou,“ pochlubila se herečka Dejvického divadla. Toto krásné gesto všichni komentovali milými slovy. Ozval se ale i jeden z fanoušků, který se projevil jako chorobný žárlivec. Šíleně zamilovaný fanoušek chce mít svou vysněnou krásku jen pro sebe.

 „Veroniko, vy jste nádherná princezna, já vás normálně platonicky miluji. Zrovna včera jsem se díval na film Trojí život a předtím Ženy v běhu,“ začal se jí vyznávat ze svých citů muž středních let. „Vy jste tak nádherná žena, čistá duše, ten úsměv, já vás prostě žeru!“ stupňoval fanoušek své milostné útoky. „Jestli někde po světě běhá vaše dvojče, tak sem s ním! Opravdu takovou ženu, jako jste vy, bych bral všemi deseti!“ rozvášnil se.

Jako šťastně vdaná žena se Veronika hned ohradila. „Neblázněte! Umím být i dost nepříjemná. Jsem žena se všemi barvami, které k tomu patří,“ odpověděla mu rázně. Šílený fanoušek se ale nedal odradit, a dokonce i přitvrdil. Pozval ji rovnou na drink! „To samozřejmě věřím, a je to tak správné, nemůže být vždy vše zalité sluncem a nějaká ta bouřka také musí být, ale celkově na mě působíte sympaticky. A pokud bude někdy šance, tak si rád zajdu pro podpis anebo bych vámi i prohodil pár slov, alespoň se pozdravit a pozvat vás na skleničku,“ pokračoval neodbytně. Na jeho nabídku Kubařová už raději nereagovala a konverzaci tím utnula. Teď se ale bojí, aby si na ni její ctitel někde nepočíhal!

Věří jí i sázkaři
O postup do finále se už zítra večer Veronika a její Dominik utkají s rybářem Jakubem Vágnerem (37) a Michaelou Novákovou (25), hercem Matoušem Rumlem (34) a Natálií Otáhalovou (19) i youtuberem Kovym neboli Karlem Kovářem (22) a Veronikou Liškovou (20). Kdo z nich postoupí, je ještě ve hvězdách. Sázkaři však mají jasno. Podle nich má největší šanci na vítězství právě Kubařová s kurzem 2,1:1.

Slzy a strach! Kráska ze Specialistů Kubařová přiznala obavy z poroty StarDance:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
6. 12. 2019 • 09:33

... mně nepříjde že by byla nádherná , má sice pěknou figuru , ale v tváři se mi nelíbí , za chvíli bude vypadat jako čarodejnice .
To , že se pověsila na staršího rejžu , je u hereček normální , je to prostě obchod , já tě budu reprezentovat a ty mi pomůžeš s kariérou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.