Šíp.deník.cz

Pamatujete na Martina Hranáče z Vyvolených? Neuvěříte, co dnes dělá!

Výraznou postavou reality show Vyvolení byl před lety bezesporu Martin Hranáč. Soutěž sice nevyhrál, dostal se však do povědomí veřejnosti a to se snažil poslední roky zúročit. Co dnes Hranáč dělá?

1 / 10
Hodnotitel Martin Hranáč

Po skončení Vyvolených se Martin Hranáč několik let hledal. Jeho největším snem, bylo dostat se do do showbyznysu. Jenže, představa a realita jsou dvě odlišné věci.

Ačkoliv se excentrický gay snažil ze všech sil prosadit, příliš se mu to nedařilo. Pár měsíců po soutěži upadl v zapomnění a musel řešit, co dál se svým životem.

Nějaký čas se Hranáč snažil prosadit v Německu, kde údajně působil jako instruktor GO-GO tanečníků. Bohužel ale ani tam jeho sláva nedosáhla svého maxima, a tak se Hranáč opět vrátil do Čech…

Hranáč se svého snu dostat se mezi celebrity nevzdal.

Martin HranáčZdroj: Profimedia

Po návratu do Čech se Hranáč vrátil na pozici číšníka, kde již měl z minulosti bohaté zkušenosti. Svého snu dostat se do showbyznysu se ale nevzdal a dál na něm pracoval.

Sice jste možná o Martinovi delší dobu neslyšeli, o to více vás ale možná překvapí, kolik ho dnes sleduje lidí.

Na Instagramu se fanouškovská základna Hranáče rozšířila na více než čtyřicet tisíc lidí, na Facebooku se číslo sledujících blíží ke sto tisícům! A na čem že si udělala bývalá hvězda reality show jméno? 

Hranáč své fanoušky dokáže pobavit.

Martin HranáčZdroj: Profimedia

Fiktivní videa s příběhy romky Eriky Gadžiové si Hranáč vymyslel již před několika lety, postupně na sebe ale nabalil slušnou základnu fanoušků, kteří vtipné příběhy Martina doslova žerou!

"Dcera je z té vaší cikánky nadšená, kdy bude další video? Martina, celá rodina Vás miluje, pokračujte, umíte nás rozesmát," předhání se fanoušci v pochvalných komentářích na adresu Hranáče!

Ten si svůj vliv na lidi dobře uvědomuje a tak se Instagram pro něj stává i dobrým místem, kde si přivydělat nějakou tu korunu. A že se toho Martin nebojí! Jeho nové Vánoční video s Erikou už viděli tisíce lidí a podle reakcí fanoušků se trefil do černého! A co říkáte na jeho hudební počin vy?

Šílené video Martina Hranáče má překvapivě úspěch!

Erika je u fanoušků oblíbená.

Z Hranáče je úspěšný bavič.

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů