Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Po operaci na veřejnosti: Na vozík upoutaný Jiří Menzel (81) si vyjel do společnosti

Jiří Menzel si užil večer v Obecním domě.
Zdroj: facebook Olgy Menzelové
+ Další 4 fotografie
zdraví
Olga Menzelová se po dlouhé době ukázala na veřejnosti i s manželem Jiřím Menzelem. Do Obecního domu dorazila celá rodina, aby poctila památku dvorního skladatele hudby Menzelových filmů Jiřího Šusty. Režisér, který je nyní v domácí péči, vypadal výborně a všichni si večer podle fotografií užili.

Olga Menzelová (41), která se nedávno nechala slyšet, že je ráda, že má manžela doma, překvapila fotografiemi z Obecního domu, na kterých jsou i s manželem Jiřím. "Děkujeme. Bylo to mimořádně krásné. Obzvlášť v Jirkově přítomnosti," napsala Olga.

Jiří Menzel (81) vypadal ve společnosti více než spokojený. Manželka Olga, která se s několika dalšími lidmi o manžela už přes rok doma stará, vypadala také nadšeně. Změna prostředí prospěla jim oběma. Po roce stráveném po nemocnicích a rehabilitačních centrech je nyní Menzelova rodina šťastná, že mají tatínka doma. Slavný režisér tak může trávit čas s manželkou a dcerami Aničkou (9) a Evičkou (3).

Když jeho zdravotní stav dovolí, nejraději si s Olgou zajdou do divadla. I když zřídkakdy, vždycky je to pro ně příjemná událost, kterou si oba užijí.

Jiří Menzel prodělal v roce 2017 náročnou operaci hlavy a od té doby je upoután na invalidním vozíku, což vyžaduje 24hodinovou péči ostatních.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy