fb pixel Zákeřnosti Piráta Jakuba Michálka gradují: Po terorizování kolegyň si přeje smrt TOP 09 – G.cz
Vyhledávání

Zákeřnosti Piráta Jakuba Michálka gradují: Po terorizování kolegyň si přeje smrt TOP 09

+ DALŠÍ 2 FOTKY + DALŠÍ 3 FOTKY

Okolo pirátského poslance Jakuba Michálka je po jeho včerejším rozhovoru pro server Aktuálně.cz opět živo. Prohlásil totiž, že by TOP 09 měla zaniknout a dát tak prostor jiným politickým subjektům. Stran ve Sněmovně je prý hodně a rozdělená opozice nemá šanci porazit Babiše. Těmito slovy rozzuřil některé členy TOP 09 a dočkal se slušné odvety na sociálních sítích.

Martin Miko
Martin Miko 6.12.2019, 11:25

Michálek na pranýři

Z nenápadného chlapce v brýlích se posledních měsících stává nevyzpytatelná bytost, která dokáže naštvat nejen některé členy svojí vlastní strany, ale nově i ty, se kterými by měl v těchto těžkých Babišových dobách spíše spolupracovat. Řeč je samozřejmě o Jakubovi Michálkovi (Piráti) a o rozhovoru, který poskytl serveru Aktuálně.cz. „Myslím si, že TOP 09 by měla zaniknout a uvolnit potenciál pro další subjekty,“ „potěšil“ Michálek v rozhovoru nejednoho příznivce nebo člena této strany a reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Když se dva z opozice perou, Babiš se směje. Takto nejak bychom mohli parafrázovat současné výroky Michálka, který se rozhodl, že radši bude útočit na potenciální opoziční partnery místo toho, aby věnoval pozornost skutečným problémům, které trápí tuto zem. „Podle piráta Michálka by měla TOP 09 zaniknout. Takhle stupidní výrok je naprosto nejlepší pronést za situace, kdy plná Letná volá po spolupráci demokratických stran a kdy si trestně stíhaný premiér (kvůli kterému máme všude ostudu) dělá, co chce,“ myslí si poslanec Dominik Feri.

Miroslav Kalousek (TOP 09) takto jemný k Michálkovi nebyl. Dokonce ho označil za šaška a zároveň vzkázal Pirátům, že TOP 09 rozhodně nemá v úmyslu zaniknout. Bývalý předseda TOP 09 Jiří Pospíšil Michálkovi zase vzkázal, že by se měl starat hlavně sám o sebe, a o to, aby jeho přítelkyně nedělala svými kauzami Praze ostudu. Před časem na ni totiž prasklo, že má za sebou menší kariéru v pornografii.

Tak to vidíte. Stačí jedna nevhodá věta a rázem máte o popularitu postaráno. A jako bonus ještě Twitter označení, vzkazů a zpráv. Ano, i tímto způsobem se lze v Česku stát slavným a diskutovaným, a navíc to jde i v dobách, když znovu trestně stíhaný premiér a jeho bývalá firma plní přední strany všech médií. Gratulujeme, pane Michálku.

A zde můžete zavzpomínat na Michálkovu nedávnou kauzu:

Podobné články

Doporučujeme

Další články