Moje sladké tajemství

Je s ní manžel jen kvůli penězům?

Ačkoli by v ideá l n í m světě měl být patrně muž tím, který živí rodinu, v případě manželství Terezy Kostkové (43) a Jakuba Nvoty (42) to má být přesně naopak. V případě moderátorky a herečky je to o to složitější, jelikož má prý hypotéku a je tak nucena mít každý měsíc jistý příjem.

I kvůli tomu má jít z role do role a prakticky neodmítne žádnou slušněji placenou nabídku. Takový přístup má Jakubovi vyhovovat. Údajně se sám pracovně dvakrát nepřetrhne a vlastně ani nemusí, když jejich rozpočet nestrádá.

Sebemenší chyba může stát Terezu kšeft ve StarDance

Horší už je to, že se má Tereza domů často vracet velmi vyčerpaná. V následujících měsících ji navíc čeká moderování prestižní StarDance, které je velmi sledované a chyby se tam neodpouští. A jelikož je letošní ročník plný inovací, dá se očekávat, že pokud společně s Markem Ebenem (61) nebudou zvyšující se kvalitě stačit, klidně může další řadu moderovat někdo úplně jiný.

Ve společnosti se tváří jakoby nic, přitom na sebe jinakštěkají

A tučný honorář by určitě v rodinné kase Kostkové a Nvoty scházel. Jestli by se ale o jeho náhradu musela postarat opět Tereza, anebo by se do toho jako správný muž vložil Jakub, se samozřejmě ukáže až v okamžiku, kdy taková situace nastane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden