Nejnovější update pro Conan Exiles přináší jízdu a boj v sedle
zdroj: tisková zpráva

Nejnovější update pro Conan Exiles přináší jízdu a boj v sedle

6. 12. 2019 13:45 | Video | autor: Šárka Tmějová |

MMO Conan Exiles se do povědomí hráčů zapsalo nastavitelnou velikostí penisu a nedávno u příležitosti prvních narozenin taky bronzovými sochami s Arnoldem Schwarzeneggerem. Oproti tomu se zdá být nový update poněkud přízemní – nyní si totiž můžete ochočit divoké koně a pak je trénovat, jezdit na nich a taky na nich samozřejmě i bojovat. Hyjé!

Boj muže či ženy proti muži či ženě je zábava. Když se do toho ale zamíchají ještě koně, švanda se násobí. Ze sedla se můžete ohánět mečem nebo střílet z luku, ale taky vyzkoušet staré dobré rytířské klání s dřevcem. A hlavně díky ořům výrazně zkrátíte čas strávený cestováním.

zdroj: Archiv

Spolu s koňmi přidává Funcom také systém levelování pro vaše společníky, ať už zvířecí, nebo lidské otroky. Tím, že vám dělají společnost, sbírají zkušenostní bodíky, které pak můžete investovat do různých schopností. Situaci okoření taky špetka náhodných perků.

Mimo koníků do Conan Exiles dorazil také DLC balíček Riders of Hyboria, který s nimi úzce souvisí. Kromě skinů a sedel v něm naleznete nákresy pro stavbu stájí, nové jízdní zbroje a zbraně. Zakoupit se dá samostatně, ale je i součástí season passu pro druhý rok podpory.

Nejnovější články