reklama

Dojatá Dana Morávková. Její obraz vydražil Jaromír Jágr

reklama

Takto dojatá Dana Morávková snad ještě nikdy nebyla. A může za to hokejová legenda Jaromír Jágr. Ten se totiž i přes svou časovou vytíženost nejenže ukázal na křtu jejího charitativního kalendáře “Dana 2020”, navíc se osobně zúčastnil i dražby obrazů, jehož výtěžek půjde na konto dětského domova v Příbrami.

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková je sice pracovně velmi vytížená, pro dobrou věc si vždy čas najde. A klidně jde s kůži na trh. Nafotila totiž charitativní kalendář pro VDN Promo – VDN splň si sen, který se počátkem tohoto týdne slavnostně pokřtil. A právě během křtu došlo i na dražbu tři obrazu s tím, že peníze poputují na účet dětského domova Pepa v Příbrami. 

“Od začátku všichni věděli že to je focení v rámci VDN splň si sen, pro dobrou věc. S Petrem Větrovský jsme se dohodli, že to bude pro dětský domov Pepa v Příbrami a paní ředitelka Splítková vybere pro děti to, co nejvíc aktuálně potřebují. Já žádná modelka nejsem, takže si příležitostné focení občas užívám,” přiznala Dana Morávková, která během focení nafotila i jeden odhalenější snímek.

„Hodně odhalená je jedna, a to kvůli tomu, aby se to dobře vydražilo a pomohli jsme dětem z dětského domova. Nejsme manekýnka ani modelka, ale focení mám ráda. Užívám si ho,“ přiznala na křtu Morávková, které se její plán vydařil. Nejenže se vydražily všechny obrazy a celkově se vybralo neuvěřitelných 185 tisíc korun, ale jeden z obrazů vydražil sám Jaromír Jágr. 

“Ani v hlubokém bezvědomí by mě nenapadlo, že budu Jágrovi viset někde v bruslích, vyznala se Morávková.

V dražbě byly sice tři obrazy, Jágr vysvětlil, proč vybral právě tento. “Tenhle obraz měl ke mně nejblíž, protože já nevím, jestli to všichni ví, ale Dana Morávková dřív vrcholově sportovala a jaký jiný obraz bych si měl z kalendáře VDN Promo vydražit, když ne ten na bruslích. To ke mně patří. Navíc byla to bylo ze strany Petra Větrovského navrženo pro dětský domov v Příbrami a já rád dětem pomáhám. Takže jsem rád, že jsem mohl pomoci,” vysvětlil Jágr, který už neodtajnil, kde bude obraz viset.

Křtem kalendáře to ale pro Morávkovou neskončilo. Herečka se totiž rozhodla děti z příbramského dětského domova navštívit osobně. Jenom dva dny před Štědrým dnem tam totiž pojede společně s promotérem Petrem Větrovským, který již podobným způsobem prostřednictvím společnosti VDN Promo pomáhá již několikátým rokem.

Foto: VDN Promo

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama