Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně prožívá Jan Bendig (30) náročné životní období. Jeho partner Lukáš Rejmon je souzen za kuplířství. Přesto zpěvák dál pracuje na své sólové kariéře. Jako důkaz toho, že svému partnerovi je stále oddaný, mluví fakt, že ho nechal režírovat svůj poslední klip.

Po spolupráci s kolegyněmi z první Česko Slovenské SuperStar Monikou Bagárovou (29) a Markétou Konvičkovou (29) oslovil Bendig ke společnému projektu tentokrát svého kolegu a moderátora Milana Peroutku (34).

Natáčení klipu k písni V myšlenkách probíhalo v luxusním penthousu na Pankráci a do role žhavé partnerky obou z nich obsadili vnadnou Kristýnu Kubíčkovou, expřítelkyni Vojty Drahokoupila. Ta má v klipu hned několik odvážných scén včetně postelové scény s Bendigem i Peroutkou.

Kristýna se nezdráhala ukázat svoje sexy tělo v miniaturních plavkách nebo ve sprše. „Když mě Honza s Milanem oslovili na hlavní roli v jejich klipu, moc dlouho jsem nepřemýšlela, oba je mám ráda nejen jako osobnosti, ale i pro jejich tvorbu. Natáčení jsem si užila, na place panovala příjemná energie, tak to šlo samo. Nejvíc mě asi pobavila scéna, kde jsem vlastně dvakrát,” prozrazuje s úsměvem Kristýna.

Milan Peroutka k natáčení s Kristýnou za sebe dodává: „Ze songu máme upřímnou radost. Určitě v tom hraje roli i kráska z klipu Kristýna Kubíčková, se kterou se sice od vidění známe už nějakou dobu, ale teprve teď jsme se více poznali. Původně jsem řekl, že odhalím v klipu maximálně ramena, že to ani není můj styl a fanoušci na to nejsou u mě zvyklí, ale musím přiznat, že naše scény s Kristýnou mám ve videu nakonec rád. Upřímně jsem si dal před nimi na kuráž skleničku, ale všichni na place byli hodně profesionální. A Kristýna jakbysmet. A ten byt, ve kterém jsme natáčeli, no to by byl hřích si tam ještě neužít dotočnou," říká Peroutka.

V závěru klipu se spolu kluci o krásnou Kristýnu i poperou. „Natáčení této scény bylo celkem náročné. Od malička mě táta učil box, dokonce i přítel mojí kamarádky Moniky Bagárové Makhmud Muradov mě učil pár chvatů, takže kdybych s Milanem bojoval doopravdy, tak si troufám říct, že by doopravdy dostal na budku." uzavírá Jan Bendig.

Reklama

Další články

Načítám