Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vánoční pohoda se v Ulici nekoná: Rvačka, nenávist a pradlena Katarína nezvládá dítě

Vánoční pohoda se v Ulici nekoná: Rvačka, nenávist a pradlena Katarína nezvládá dítě
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
ulice
V seriálu Ulice se rozhodně nedá mluvit o vánoční náladě. Katarína s Matějem zažívají jedno z nejkrásnějších a nejtěžších období zároveň. Jejich prvorozený syn je v nemocnici v inkubátoru a zatím se neví, kdy by mohl jít domů. Katarína je po porodu jako vyměněná. Vyčítá si, že nedokázala své dítě normálně porodit, a nechce ho navštěvovat. Filip zase řeší vztahové peripetie a pořádnou rvačku.

Šílená puberta, krach první lásky a rvačka

Co dokáže člověka vyprovokovat natolik, že se přestane ovládat, a přestože je nekonfliktní typ, vrhne se na toho druhého a začne si s ním vyřizovat účty pěstmi? Adam není žádný rváč, tentokrát se ale neudrží.

Při náhodném setkání s Filipem najednou uvidí rudě a začne ho mlátit hlava nehlava. To se samozřejmě neobejde bez neblahých následků, které budou řešit všichni jejich blízcí. Filip momentálně prochází opravdu krušným obdobím.

Z kdysi klidného a tichého kluka udělal příchod puberty naprostého divočáka. Jeho první láska dopadla katastrofálně, protože on i jeho bývalá Kristýna měli rozdílné pohledy na to, jak by měl vypadat jejich vztah. Jak tohle bujaré období skončí?

Pradlenka Katarína se neumí postarat o dítě

Co zažívají novopečení rodiče, kteří se strachují o život a zdraví svého dítěte? Nakolik je to změní? A jak je dokáže v těchto náročných chvílích podpořit jejich okolí? Matěj a Katarína si nyní procházejí hodně těžkým obdobím.

Netroufají si plánovat budoucnost, nevědí, co bude. Dělají si starost o syna, jenž přišel na svět o několik týdnů dříve. Aby toho nebylo málo, blízcí mají obavy i o Katarínu, která je jako vyměněná. A právě když je nejhůř, vezme to do svých rukou Lubica, jež opět všechny překvapí.

Katarína je momentálně ve stavu, kdy se nedokáže postarat o svého syna. A co víc, ona ho nechce ani navštívit. Neustále ji trápí představa, že její prvorozené dítě zemře. Jak se s tím ona i Matěj popasují?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy