Loupež v mosteckém parku: Napadený muž skončil se zlomeninou a tržnými ranami
Ilustrační foto
Most

Most - Dva muži ve věku 34 a 29 let, oba z Mostu, čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví. Toho se měla dvojice dopustit koncem září v pozdně nočních hodinách v parčíku u ulice Rudolická, ve kterém měla napadnout postaršího muže.

Na muže lupiči křičeli, vyhrožovali mu a poté ho měli napadnout údery pěstí, přičemž mladší měl v ruce držet nůž a druhý pivní láhev, kterou napřahoval na hlavu poškozeného.

„Poškozený při napadání utržil i kopance a další rány. Starší z dvojice poškozenému vyrazil z ruky mobilní telefon, který upadl na zem a kterého se následně dvojice zmocnila. Muž přišel též o finanční hotovost ve výši 500 korun,“ uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Podle lékařské zprávy napadený utrpěl různé tržné rány a zlomeninu. Vyšetřovatel podal podnět na vazební stíhání staršího muže a soud nakonec muže do vazební věznice poslal.

Dvojice poškozeného znala a motiv napadení je stále předmětem vyšetřování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru