Zpěvačka Olga Lounová (38): Svůdná i štědrá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Olga Lounová (38): Svůdná i štědrá

Sexy zpěvačka Olga Lounová (38)
Sexy zpěvačka Olga Lounová (38) (Foto Michal Skramuský, archiv Olgy Lounové)

Zaplnila pražskou Lucernu, nahrávala v Los Angeles, Městě andělů, a nafotila žhavé snímky pro charitativní kalendář. Zpěvačka Olga Lounová (38) rozhodně nezahálí!

Našlapanou Lucernu si podmanila zpěvem a parádní akrobatickou show. „Té se věnuji už víc než dva a půl roku. Teď jsem ale poprvé měla na zádech motor, který mě vynesl až ke stropu Lucerny,“ vyprávěla Lounová. Na koncertě se prodával i kalendář s dechberoucími snímky, které nafotila po návratu z Kalifornie, kde nahrávala své anglické album. Výtěžek z prodeje putoval na nadační fond Grácie. „Starají se o to, aby ženám a dětem, které přišly o vlasy třeba kvůli chemoterapii, poskytli vlasovou náhradu,“ vysvětlila komu pomáhá. 

Kouzlo uvolnění

Vyzývavým fotkám se Olga obvykle vyhýbá, ale při pomoci potřebným jde stud stranou. „Když mě fotí Michal, dokážu se před objektivem uvolnit. On totiž dokáže z vás vytáhnout tu ženskost a fotky jsou přitom stále elegantní,“ vychválila Michala Skramuského (42). „Vždy se snažím z ženy dostat co nejvíc. S tak krásnou ženou jako je Olga to jde snadno,“ vrátil zpěvačce poklonu fotograf.

Olga Lounová vydává nový klip. K písni ji inspiroval pejsek z útulku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.