FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola

06.12.2019, 19:41, aktualizováno 08.12.2019, 18:56
Komentáře a souhrny
Slavia se již v devátenáctém kole dostala přes hranici 50 bodů a stále zůstává na třech inkasovaných gólech, když v Liberci uspěla na pohled jasně 3:0. Navíc navýšila náskok na čele, jelikož Plzeň prohrála se Slováckem. Další výhru slaví České Budějovice, které si poradily s Příbramí, Sparta doma rozstřílela Mladou Boleslav...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 5:2

08.12.2019 17:00

Góly: 2. Michal Sáček, 8. Martin Hašek, 54. Guélor Kanga, 71. Benjamin Tetteh, 80. Michal Hubínek (vl.) - 26. Lukáš Budínský, 53. Pavel Bucha

Podobně jako v srpnu nabídlo i prosincové střetnutí Sparty s Mladou Boleslaví sedm gólu. Z výhry se opět radoval domácí celek, který sice po raketovém startu přišel po změně stran o dvoubrankový náskok, nicméně brzy se znovu dostal do trháku a nakonec si v klidu pohlídal vítězství v poměru 5:2. Sparta tak po druhém tříbodovém zisku v řadě vystoupala v tabulce na třetí místo, kde má stejně bodů jako čtvrtá Boleslav i pátý Jablonec.

V sestavě domácích se Frýdek z postu levého záložníka zasunul zpět do obrany tak, aby uvolnil místo pro Plavšiće, neboť v nominaci na zápas chyběl Hanousek. Zadní řady Boleslavi vyztužil po vypršení karetního trestu Tatajev. Kouč Weber také posílil zálohu, když místo útočníka Mešanoviće nastoupil Fulnek.

Aktivní nástup Sparty nesl ovoce již ve druhé minutě. Míč po odvráceném rohovém kopu uzmul Sáček, jenž si udělal prostor k dalekonosné střele, která zaplachtila přesně k tyči - 1:0. Gólostroj letenských pokračoval za dalších šest minut, kdy Sáčka napodobil Hašek, který se taktéž pohledně prosadil zpoza pokutového území, a to s pomocí břevna. Až třetí šance domácích, kdy Hložek hlavičkoval po centru Plavšiće nepřesně, skončila nevyužita.

Hosté nadále nevěděli, kde jim hlava stojí, a v šestnácté minutě opět dovolili soupeři nebezpečně zakončit, když pokus Haška hlavou odvrátil až jeden z obránců. S další nebezpečnou, leč nakonec nepřesnou hlavičkou přišel za další čtyři minuty Plavšić, jenž trkl do pasu od Kangy. Jenže ve 27. minutě Boleslav zničehonic snížila. Komličenko vyhrál hlavičkový souboj pro Buchu, který okamžitě posunul za obranu Sparty na Budínského, jenž přehodil brankáře Heču.

Veškerý náskok letenských mohl být fuč ve 35. minutě, kdy Komličenko utekl Mandjeckovi, avšak domácí zachránil skvělým zásahem Heča a následnou dorážku Fulneka odkopl pryč z pokutového území navrátivší Mandjeck. Domácí odpověděli za dalších sedm minut přesným zásahem Haška, jeho gól však nakonec neplatil kvůli předcházejícímu ofsajdu Plavšiće.

Sedm minut po změně stran měl obrovskou příležitost Hložek, jehož bravurně vysunul Kanga, jenže mládežnický reprezentant těsně minul. A tak se vzápětí potvrdilo staré fotbalové pravidlo nedáš, dostaneš. Krejčí totiž lacině přišel o míč, což hostující Bucha potrestal přesnou ránou k tyči - 2:2. Jednobrankový náskok si ale Sparta téměř okamžitě vzala zpět. Kanga napřáhl zpoza pokutového území a s pomocí teče nešťastníka Túlia překonal Stejskala.

Do dvoubrankového trháku šli letenští znovu v 71. minutě. Plavšić se trochu šťastně ocitl za obranou Boleslavi, před bránou našel Tetteha, jenž již zblízka snadno skóroval. Devět minut poté podpořil gólovou explozi domácích i hostující Hubínek, který nešťastně prodloužil pas Kangy ze standardní situace přesně k tyči Stejskalovy svatyně - 5:2. Zmar Boleslavi podtrhl v 84. minutě Komličenko, jenž se po druhé žluté kartě nechal zcela zbytečně vyloučit.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 1:1

08.12.2019 14:30

Góly: 73. Ondřej Lingr - 32. Pablo González

Promrhanou šancí na tři body mohou fotbalisté Karviné nazývat nedělní duel proti Olomouci. Svého soupeře totiž většinu času tlačili, nakonec se s ním ale rozešli smírně. Hosty do vedení poslal González, stav srovnal po pauze Lingr.

Slezané mohli už ve druhé minutě jít do vedení. Vukadinovićův roh prodloužil Ba Loua na Rundiće, který však mezi tři tyče nezamířil. Na druhé straně se snažil Pastornického zaskočit Beneš, jeho padáček však úspěch neslavil. Olomoucký stoper pak zachránil situaci ve vlastním vápně. Smržovu ránu dorážel Petráň, v cestě jeho pokusu však stál právě Beneš.

Oproti vývoji nečekaně tak nakonec šli do vedení Hanáci. Zahradníček nejprve nedokázal od půlky poslat míč do opuštěné brány, poté však pasem do běhu našel Pabla Gonzáleze, jehož obstřel překonal Pastornického. Srovnáno mohlo být po Vepřekově malé domů, s níž měl Mandous plno práce.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl byl blízko gólu Ba Loua, z úhlu ale na brankáře nevyzrál, úspěch neslavil ani jeho pokus po narážečce s Petráněm. Velkou šancí pohrdl i Vukadinović, i jeho zastavil Mandous. Síť rozvlnil až Ondřej Lingr, jehož hlavička po Ba Louově centru byla příliš i na dobře chytajícího gólmana.

Olomoučtí zanedlouho znovu překonali Pastornického, radost jim ovšem zhatil zdvižený praporek asistentky Ratajové. V samotném závěru mohl rozhodnout Zmrzlý, jehož pokus byl bránícím hráčem vykopnut z brankové čáry. Sigma tak potvrdila své postavení remízového krále, Karviná se bodem vyšvihla alespoň přes Příbram.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 2:0

08.12.2019 14:30

Góly: 9. David Ledecký, 50. Lukáš Havel

Již na osm zápasů s bodovým ziskem se natáhla série Českých Budějovic. Naposledy si Jihočeši poradili s Příbramí a už pomalu pokukují po skupině o titul. Středočeši se na Střeleckém ostrově dlouho držely, avšak druhý inkasovaný gól jim definitivně vzal vítr z plachet. Svěřenci kouče Romana Nádvorníka se tak po dalším nezdaru propadli na samotné dno tabulky.

V sestavě domácích došlo k jediné změně, když navrátilec Schranz nahradil Brandnera. Na straně hostů si poprvé po vleklém zranění zahrál středopolař Květ, kterého na krajích zálohy doplnili Petrák se Cmiljanovićem. Post levého obránce zase obsadil Antwi.

Skóre se poprvé mohlo měnit již ve druhé minutě, kdy Čolić z přímého kopu orazítkoval břevno. Za další dvě minuty ale měla velkou šanci také Příbram, konkrétně Slepička, jehož však vychytal brankář Budějovic Drobný. V deváté minutě už první gól padl, a to do sítě Středočechů. Mršić utekl po pravé straně a v pokutovém území oslovil Ledeckého, který přihrávku uklidil po zemi ke vzdálenější tyči.

Další střelecký pokus z dílny Jihočechů vyprodukoval ve dvacáté minutě Novák a gólman hostí Kočí ránu s problémy vyrazil. Jistěji si strážce svatyně Příbrami počínal o dvě minuty později proti Čavošovi a také ve 37. minutě, kdy jej opět prověřil Novák. Středočeši zabrali až těsně před přestávkou, výsledkem však bylo pouze nepřesné zakončení Kodra po rohovém kopu ve 39. minutě a Rezkova rána do připraveného Drobného čtyři minuty poté.

Krátce po změně stran se obrana Dynama potila podstatně více. Nejprve Drobný s obtížemi vyrazil povedenou střelu Zemana, krátce poté se strážce domácí svatyně vyznamenal proti voleji Květa. Snaha hostů však nakonec přišla vniveč, neboť Čolićův pas ze standardní situace uklidil do Kočího brány v 50. minutě Havel, čímž zvýšil vedení domácích na rozdíl dvou branek.

Krátce poté mohli Jihočeši přidat třetí gól. Čavoš se dostal před Kočího, který jej fauloval, a tak Budějovice kopaly penaltu, tu však ránou nad břevno zahodil jindy neomylný exekutor Havel. Dynamo to ale nakonec nemuselo mrzet, neboť Příbram se už do zápasu nedokázala pořádně vrátit. Domácí si tak nakonec v poklidu dokráčeli pro další tři body.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 2:1

07.12.2019 17:00

Góly: 6. Petr Reinberk, 83. Patrik Hellebrand - 43. Michael Krmenčík

Slovácko zastavilo sérii nezdarů a v domácím prostředí si poradilo s Plzní. Moravané zvítězili po čtyřech zápasech a zůstávají ve středu tabulky. Viktoria sice zůstává druhá, avšak nepodařilo se jí alespoň částečně stáhnout náskok vedoucí Slavie, naopak se musí dívat na záda.

V sestavě domácích se místo Hellebranda objevil v záloze Dvořák, zraněného Šašinku zase v útoku nahradil uzdravený Zajíc. Na straně hostů došlo k jediné změně, když místo Procházky nastoupil ve středu pole Hořava.

Aktivní vstup Moravanů do zápasu naznačil již Dvořákův volej ze druhé minuty, které ještě brankář Plzně Hruška bez problémů kryl, za další tři minuty už ale strážce hostující svatyně kapituloval. Reinberk měl na pravé straně moře prostoru, snadno obalamutil nedůrazně bránícího Hlouška a povedenou střelou ke vzdálenější tyči poslal Slovácko do vedení. V 16. minutě měl druhý gól domácích na noze Daníček, ale po kolmici od Dvořáka střílel těsně vedle tyče.

Hráči Viktorie byli nadále bohorovní a nechávali soupeře tvořit hru. Ve 30. minutě přenesl Divíšek hru napravo, kde si Petržela udělal přes Kovaříka prostor ke střele, avšak vyprášil jen Hruškovy rukavice. Těsně před přestávkou ale Západočeši zničehonic vyrovnala. Kopic hledal centrem ve vápně Krmenčíka, jenž se ocitl v souboji s Reinberkem, a nakonec právě od obránce Moravanů se balón odrazil do brány, kterou hájil gólman Trmal.

Sedm minut po změně stran prověřil Hrušku z otočky Sadílek, jenž na začátku druhé půle střídal za zraněného Daníčka, avšak Hruška si s jeho pokusem nadvakrát poradil. Krátce poté měl dvě slibné šance Zajíc, poprvé ale netrefil míč ideálně a následně jeho zakončení zablokoval jeden z bránících hráčů Plzně. Za hosty si v 66. minutě snažil penaltu vymodlit Čermák, avšak sudí Franěk a jeho asistent u videa tento názor nesdíleli.

V 70. minutě chtěl svůj zářez z první půle zopakovat Reinberk, jenže tentokrát pálil pouze na tribunu. Třináct minut poté už ale stadion v Uherském Hradišti vybuchl nadšením. Sadílek předložil míč střídajícímu Hellebrandovi, který svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži rozhodl o výhře Slovácka. Viktoria chtěla v závěrečných minutách vyrovnat, avšak Janoškův tečovaný pokus skončil vedle tyče, Beauguel našel pouze Trmalovy rukavice a v nastaveném čase si gólman domácích poradil i s nebezpečným zakončením Hejdy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 2:1

07.12.2019 14:30

Góly: 47. Jakub Řezníček, 75. Jan Knapík - 72. Antonín Fantiš

Teplice po dlouhé době okusily chuť vítězství, když v důležitém souboji se sousedem tabulky ze Zlína vyválčily tři body. Rozhodující branku zařídil svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži obránce Jan Knapík. Severočeši díky výhře vystoupali na jedenácté místo, ševci zůstávají v tabulce třináctí.

I přes ostrou kritiku po posledním zápase v Mladé Boleslavi ponechal trenér sklářů Hejkal v sestavě stopera Shejbala. Návrat hlásil Petr Mareš, na pravém kraji hřiště se zase objevil Nazarov. Naopak pouze na lavici náhradníků se usadil Kodeš a Vondrášek zase chyběl v nominaci na zápas. Lodivod hostů Kameník učinil po vítězném derby se Slováckem jedinou vynucenou změnu, když vykartovaného Džafiće zastoupil Fantiš.

Po nudném úvodu přišel první opravdu zajímavý moment až po dvaceti minutách hry. Pravý bek Zlína Matejov poslal míč do pokutového území, kde Fantiš z úhlu ještě hledal Wágnera, ovšem nebezpečnou situaci vyřešil z pohledu Teplic Shejbal. Krátce poté ve 22. předvedl domácí brankář Grigar nepříliš přesvědčivý zákrok proti pokusu Jiráčka. Skláři odpověděli pohlednou akcí o tři minuty později, kdy Žitný poslal dopředu Řezníčka, jenž si udělal prostor ke střele, kterou trefil tyč.

Ve 30. minutě si Jakub Mareš navedl z pravé strany balón víc do středu pole, odkud prověřil pozorného gólmana ševců Rakovana. Tři minuty poté byl stejný hráč ještě blíž vedoucí brance, když se po přihrávce od Nazarova objevil sám před Rakovanem, kterého Mareš šikovně přehodil, avšak na brankové čáře zasáhl stoper hostů Buchta. Ve 35. minutě odpověděl na druhé straně Fantiš, jenž po centru od Bartošáka hlavičkoval z dobré pozice těsně vedle tyče. Za další minutu se ale opět musel vyznamenat Rakovan. Po centru Jakuba Mareše prodloužil míč na zadní tyč Řezníček, kde strážce zlínské svatyně zkazil gólovou radost Hyčkovi.

Ve 44. minutě se domácí fotbalisté hodně zlobili na sudího Deneva, který přehlédl hru rukou hostujícího Bartošáka ve vlastním pokutovém území. Dvě minuty po změně stran už ale skláři slavili první přesný zásah. Centr Čmovše propadl k Řezníčkovi, od něhož se balón šťastně odrazil do sítě - 1:0. V 50. minutě vyprodukoval nebezpečný přízemní pokus Kučera a Rakovan musel být znovu ve střehu. Deset minut poté už byl Rakovan překonán Žitným, jenže za svého brankáře zasáhl Hnaníček. Krátce poté našel Jakub Mareš hlavu Nazarova, který z malého vápna mířil jen do Rakovanovy náruče. Atraktivní pasáž hry uzavřela velká šance ševců ze 62 .minuty, kdy Grigar vyrazil pokus Wágnera pouze k Poznarovi, jenž ovšem z dorážky netrefil bránu.

Avšak deset minut na to již bylo skóre srovnané. V pokutovém území Teplic se míč odrazil k dobře stojícímu Fantišovi, který ránou pod břevno překonal Grigara. Hned za další tři minuty si však domácí vzali náskok zpět. Na centr Petra Mareše ze standardní situace si naskočil Knapík, jenž využil špatného odhadu Rakovana a svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži přihrál Severočechům tři body. Hosté už ve zbývajících minutách nenašli odpověď, naopak skláři mohli přidat v 88. minutě třetí gól, ale špatné vyběhnutí Rakovana nepotrestal Jakub Mareš, neboť na poslední chvíli jej o balón připravil Hlinka.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Jablonec 1:2

07.12.2019 14:30

Góly: 70. Jan Žídek - 49. Martin Doležal, 82. Dominik Pleštil

Důležité venkovní vítězství si v předposledním podzimním kole připsali jablonečtí fotbalisté. Ti přivezli tři body z Opavy, úspěch se však nerodil lehce, i když je do vedení poslal Doležal. Srovnat se totiž povedlo Žídkovi a rozhodnout tak musel svým premiérovým gólem Pleštil.

Po necelé čtvrthodině už mohli domácí vést. Šulcova povedená přihrávka našla Mondeka, jehož prudká rána skončila jen nad břevnem. Sám přihrávající Šulc mohl zazářit o chvíli později, to by ale musel chyby Hrubého s Břečkou využit, prázdnou bránu totiž netrefil. Následný Součkův pokus likvidoval gólman.

Činit se na druhé straně musel i Fendrich, jenž vychytal Jovovićův pokus zpoza vápna. Poté už zase iniciativu přebrali Slezané. Žídek hlavičkoval mimo, Simerského pokus končil jen v rukavicích Hrubého. Mondekovi poté chyběl jen krok k tomu, aby dostal míč do poloodkryté klece.

Po přestávce už ke změně skór došlo. Holík se rozhodl zprava odcentrovat na malé vápno, kde stál připravený Martin Doležal a bez větších problému otevřel skóre. Záhy mohl vedení navýšit Sýkora, hlavička ale v jeho podání přesná nebyla.

Stejnou částí těla zahrozil na opačném konci hřiště Schaffartzik, gólu se domácí dočkali až v sedmdesáté minutě. Hrabinův famózní centr letěl přesně do míst, kde číhal Jan Žídek, jenž hlavou ke vzdálenější tyči nedal Hrubému šanci. Otočení skóre měl na kopačkách Šulc, kterého pokus vykopl z brankové čáry Jugas. A když Simerský hrubkou namazal hostům, blýskl se zase Fendrich.

Znovu byl za hrdinu i Jugas, který podruhé zachránil Severočechy od gólu, tentokrát po Součkově střele. Hrubý zase ukázal svůj um proti Simerského dělovce. Namísto vedení domácích tak skórovali Jablonečtí. Krobův centr byl odvrácen na kopačky Dominika Pleštila, který neváhal a povedenou ranou rozvlnil síť.

A jelikož Žídek ze závěrečného tlaku hlavičkoval mimo, bylo jasno o tom, že tři body poputují na dlouhou cestu na sever Čech.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:3

06.12.2019 19:30

Góly: 8. Milan Škoda, 24. Ibrahim Traoré, 73. Petr Ševčík

Brzy vedli, soupeře kromě krátké pasáže na začátku druhé půle přehrávali. Bez potíží dokázali fotbalisté Slavie uspět v Liberci, a to i přes Součkovu neproměněnou penaltu. Góly se o to postarali Škoda, Traoré a Ševčík.

Hned z první větší příležitosti sešívaní udeřili. Na pravé straně odvedl skvělou práci Olayinka, který si míč vyměnil se Stanciuem. Ten se jal od brankové čáry a našel přesně hlavu Milana Škody, který nechytatelnou ranou rozvlnil síť a do mety sta ligových gólů jej dělí již pouze osm branek.

Brzy mohlo být vedení dvojnásobné, první Bořilův pokus ale zblokoval Kačaraba, druhý skončil v rukavicích Nguyena. Ten se vyšvihl i proti Škodovi, který po perfektním pasu zakončoval gólmanovi tváří v tvář. Naopak problémy měl na druhé straně Kolář, který málem namazal Malinskému.

A tak podruhé zavěsili sešívaní. Olayinkův centr sklepnul Škoda hlavou na velké vápno, kam nabíhal Ibrahim Traoré a utaženou přízemní střelou k tyči překonal Nguyena. Přidat další zásah mohl Stanciu, ovšem solidní příležitosti nevyužil a mezi tři tyče svůj pokus nenamířil. Znovu se pak musel předvést Kolář, nejprve proti unikajícímu Malinskému, poté téhož hráče vychytal z úhlu.

Nedlouho poté si ve vlastní šestnáctce hodně nešikovně počínal Kačaraba, který poslal k zemi Bořila. Sudí nejprve nechal plynout hru dál, avšak po konzultaci s videem nařídil pokutový kop. Ten však Tomáš Souček neproměnil. Do šaten mohl ještě dvakrát vstřelit kontaktní gól Mara, ani ze hry, ani z přímého kopu ale bránu netrefil.

Po pauze si oba gólmani připsali zákrok z kategorie snadnějších. Nguyen zlikvidoval Škodovu hlavičku, Kolář si počkal na Kačarabovu střelu. Když poté Kolář nepřesvědčivě vyběhl, zakončoval do jím opuštěné klece Pešek. Z brankové čáry ale vyhlavičkoval Kúdela a zanedlouho se rozjela akce na druhé straně. Petr Ševčík předal míč Stanciovi, ten mu jej vrátil a Ševčík už si s nastalou situací poradil, když si položil gólmana a zakončoval do prázdné brány.

V závěru dokázal míč do sítě poslat Malinský, jenže předtím, než uspěl v souboji s Kolářem, se nacházel v ofsajdovém postavení. Slavia tak udržela už šestnácté čisté konto a dočasně si vybudovala čtrnáctibodový náskok. Liberec je nadále ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:2

06.12.2019 17:30

Góly: 57. Dame Diop, 82. Nemanja Kuzmanović

Baník potvrdil, že je aktuálně v docela slušném rozpoložení, prohrál totiž v uplynulých pěti zápasech jen jednou, a v nynějším střetnutí získal plný počet bodů z půdy Bohemians. Klokani stejně jako před týdnem v Plzni nedokázali ani jednou skórovat, naopak jejich soupeř vsítil ve druhé půli hned dvě branky, a mizerná ofenzíva se jim stala osudnou.

Pražský celek dlouhodobě na Baník neumí, padl s ním od roku 2018 hned pětkrát za sebou napříč všemi soutěžemi. A ani na šestý pokus se mu nepodařilo vzájemnou bilanci vylepšit. I když v prvním poločase se mu dařilo s ostravským klubem držet alespoň plichtu, po obrátce se již trefili Dame Diop a Nemanja Kuzmanovič, kteří přisoudili hostům vítězství.

Společně se Slavií domácí jako jediní z celého ligového pelotonu neprohráli před vlastními fanoušky. V osmi předchozích utkáních vydolovali aspoň plichtu, v devátém v pořadí však tentokráte vyšli bodově naprázdno. Byť Baník rozhodně nepůsobil na hřišti o nic lepším, už vůbec ne dominantním dojmem, rozhodla ve finále jeho výrazně lepší produktivita.

Do první jakési šance se propracovali v 6. minutě svěřenci trenéra Bohumila Páníka, a to zásluhou Pokorného, jenže ten hlavičkoval slabě, navíc nepřesně, a tak gólman Le Giang zasahovat nemusel. Na druhé straně, rovněž po rohovém kopu, zahrozil Köstl, jenže centr Vacka nezužitkoval, podobně jako jeho sok na druhé straně, a mířil pouze mimo.

Po půlhodině hry si Bohemians vytvořilo další dobrou možnost, z šestnáctky nebezpečně vypálil bodlem Ugwu, avšak ani on nenašel správnou mušku, a míč tak letěl vedle Laštůvkovy brány. Ostravský brankář musel být na pozoru ještě o pár chvil později, to když se ho z dálky snažil překonat Hronek, nicméně dokázal si s jeho dělovkou poradit.

Tým kouče Luďka Klusáčka působil nebezpečněji i nadále. Ve 36. minutě byl blízko zapsání na střeleckou listinu Ugwu, jenže jeho střelu směřující do sítě na poslední chvíli zastavil bránící Fleišman. Uběhlo pak jen pár desítek vteřin a Laštůvka musel být zase v pohotovosti, k jeho bližší tyčce hlavičkoval Hronek, vytasil proti němu ale pohotový zákrok.

Hosté směrem dopředu rozhodně nijak nezářili, přesto se jim podařilo proměnit dvě své příležitosti. V 57. minutě vyslal pas do pokutového území Kuzmanovič, k balónu se dostal dobře postavený Diop, jenž pohotově zacílil. Osm minut před koncem se gólově prosadil taktéž Kuzmanovič, kterému se podařilo úspěšně zužitkovat přihrávku Fleišmana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19163041:351
2.Viktoria Plzeň19114434:1837
3.Sparta Praha1995539:2632
4.FK Mladá Boleslav19102737:2932
5.FK Jablonec1995532:2532
6.Baník Ostrava1993730:2330
7.Dynamo České Budějovice1993732:2930
8.1. FC Slovácko1985624:2529
9.Slovan Liberec1973930:3024
10.Sigma Olomouc1959524:2424
11.FK Teplice1957717:2822
12.Bohemians Praha 190519541019:3119
13.Fastav Zlín19531114:3018
14.SFC Opava1935119:2914
15.MFK Karviná19271013:2713
16.1. FK Příbram19341214:3213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele