Tým Černých andělů se změnil v čertice a navštívil teplárnu. Provozem je provedl Mikuláš s Andělem
Foto: United Energy
Most

Komořany - V pátek 6. prosince navštívil komořanskou teplárnu tým Černých andělů. Mikulášská exkurze házenkářek začala jejich proměnou v čertice ihned při příchodu k vrátnici teplárny. Zde se k nim připojili vrcholoví zástupci komořanského nebe - Anděl Milan Boháček (generální ředitel United Energy) a Mikuláš Petr Horák (ředitel Severočeská teplárenské).

„Házenkářský klub již několik let sponzorujeme. Konkrétně podporujeme hráčku Míšu Borovskou. Zatímco nejen zástupci vedení našich společností, ale i naši zaměstnanci navštěvují zápasy Černých andělů, takže velice dobře znají prostředí, ve kterém se pohybují, samy hráčky zatím neměly možnost se s prostředím svého partnera seznámit. Připravili jsme tedy pro ně netradiční, mikulášskou exkurzi i s nezbytnou nadílkou,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí skupiny United Energy.

Po prohlídce provozu se děvčata v čele s jejich trenérem přesunuli do administrativní budovy společnosti, kde pro zájemce z řad zaměstnanců teplárenských společností proběhla autogramiáda hráček.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru