fb pixel Osudové přiznání prezidenta Zemana: Občas mívá v Lánech pyžamový den – G.cz
Vyhledávání

Osudové přiznání prezidenta Zemana: Občas mívá v Lánech pyžamový den

Zdroj: reprofoto Youtube.com

Světem sociálních sítí koluje úryvek z rozhovoru česékho prezidenta Miloše Zemana pro MF Dnes, ve kterém kromě abolice pro premiéra Andreje Babiše hovoří i o tom, že se nejlépe cítí, když si v Lánech užívá pyžamový den. Podle prezidentových slov se jedná dny, kdy nemusí tolik pracovat a podle názvu tráví celý den v nočním úboru.

Martin Miko
Martin Miko 7.12.2019, 15:09

Prezident v pyžámku

Život je plný překvapením a díky nevinnému rozhovoru občas na povrch vyplavou i informace, které jste vlastně ani vědět nechtěli. Prezident Miloš Zeman se například velmi neobvykle rozpovídal v rozhovoru pro MF Dnes. Kromě toho, že svým voličům a příznivcům potvrdil, že má v plánu absolvovat celé své funkční období, cože pro vaší informaci znamená do roku 2023, se prezident vyjádřil k několika zásadním tématům. Například se pochlubil tím, že přibral 4 kila nebo že v Lánech mívá takzvané pyžamové dny.

„No, tak když jsem občas v Lánech a mám takzvaný pyžamový den, tak se cítím výborně. Ale protože moji přátelé mají pocit, že mám být více vytížený, tak samozřejmě musím pracovat, plnit prezidentské povinnosti. Zrovna dnes mi přivezli novou verzi mého programu a v několika volných dnech se náhle objevilo buď jmenování velvyslanců, rektora, nebo co všechno,“ řekl český prezident v rozhovoru pro MF Dnes a následně dodal, že je přeci prezident, takže musí pracovat. O to více se však bude těšit na pyžamový den.

Pyžamový den je mezi dětmi mateřských a základních škol poměrně častou událostí. Děti si do školy přinesou své noční úbory a veselé overaly a někdy dokonce i deky na spaní a společně ve škole přespí s paní učitelkou. Dokážete si představit, jak tato akce vypadá v Lánech? Myslíte si, že si například i Ovčáček, Mynář a Nejedlý na sebe navléknou pyžámko a společně v Lánech přespí? A u toho si například vyprávějí historky z mládí, koukají na oblíbené filmy a pojídají pizzu? Zajímavá představa.

Podobné články

Doporučujeme

Další články