Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nový film Bobule 3: Václav Postránecký v něm pošle vzkaz ze záhrobí

Nový film Bobule 3: Václav Postránecký v něm pošle vzkaz ze záhrobí
Zdroj: csfd
3Bobule
Herec Václav Postránecký (†75) byl velkým milovníkem vína. Proto role vinaře Michalici v Bobulích k němu perfektně pasovala. Bohužel kvůli zdravotním problémům si už nemohl zahrát ve třetím pokračování. Všem fanouškům ale jistě udělá radost, že ve filmu budou moci slyšet alespoň jeho hlas.

V následujícím roce bude mít na filmových plátnech českých kin premiéru snímek 3Bobule. Jedná se už o třetí pokračování úspěšného snímku. V prvních dvou dílech sehrál jednu z hlavních rolí herec Václav Postránecký, představil se nám jako rozšafný vinař Michalica.

Václav Postránecký bohužel letos v květnu odešel do hereckého nebe, a tak ho už v Bobulích neuvidíme. K filmu Bobule ale choval hodně citů. Sám měl k vínu dost blízko a filmový producent a vinař Tomáš Vican (47) byl jeho dobrý přítel. Rozhodl se tedy, že se na tehdy nově vznikajícím filmu chce podílet.

Když mu zdravotní komplikace nedovolily si ve filmu zahrát, uplatnil alespoň svůj hlas, který mu ještě fungoval. Jednou poté, co se vrátil domů ze špitálu, k němu do Říčan dorazili filmaři. "Režisér, zvukař, výkonná producentka a s Václavem tam natočili deset krásných vět," vzpomínal Vican pro Aha!

Deset vět namluvil vinař Michalica své vnučce Klárce, kterou ztvárnila Tereza Voříšková (30). Ty zazní ve filmu jako poselství či vinařské desatero. "Dělej víno, jaký sama chceš pít, a hledej, dokud v něm nenajdeš výjimečnost - a pak znova a znova každý rok...," prozradil producent jednu z vět.

A nejen že diváci ve filmu uslyší hlas zesnulého herce Václava Postráneckého, ale celý film mu bude věnovaný.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy