Přejít k hlavnímu obsahu

StarDance: Kdo si zatančí ve finále?

Taneční soutěž StarDance pomalu ale jistě míří do finále. V sobotu večer bylo jasné, která trojice se protancovala až do finále.

Pozici největší favoritky nadále upevňovala Veronika Kheh Kubařová a postup podle sázkařů neměl uniknout ani dvojici Matouš Ruml a Kovy. Za jednoznačně nejkratší konec provazu tak před sobotním večerem tahal Jakub Vágner. Ten sice pro některé trochu překvapivě před týdnem postoupil na úkor Gabriely Koukalové, sázkaři ale hádali, že sobotní večer pro něj bude tím posledním.

Princeznu Veroniku do pozice hlavní aspirantky na celkové vítězství stále více posunují i tikety sázkařů, když na její výhru aktuálně směřuje zhruba 40 % vkladů. Kovyho volí 31 % sázkařů, Rumla 16 % a na Vágnera vychází zbývajících 13 %.

„Gabriela Koukalová si minulou sobotu určitě nezasloužila vypadnout, národem dříve milovaná biatlonistka ale přeci jen doplatila na ztrátu určité skupiny fanoušků. Naopak se ukazuje, že rybářská obec je opravdu pospolitá. Jakubovi Vágnerovi nechybí snaha a zápal, určité taneční dispozice ale proti svým soupeřů přeci jen postrádá. O body poroty se opře jen stěží a taktéž nezaujatí diváci upnou své preference jiným směrem,“ předpokládal Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Velké překvapení proto bylo, že finální trojici nakonec tvoří Veronika Kubařová, Jakub Vágner a Matouš Ruml. Před branami finále zůstal Kovy. Kdo myslíte, že nakonec vyhraje?

 

Galerie