InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na vedoucí Vyšší Brod kovářovské tabletenistky nestačily

KOVÁŘOV – V sobotu 7. prosince kovářovské druholigové ženy přivítaly v utkání o první místo tabulky Vyšší Brod. Za domácími zelenými stoly zatím nastoupily v aktuální sezoně pouze dvakrát a oba duely zvládly vítězně, ale na kvalitní soupeřky z nejjižnějšího města republiky už nestačily. I když byly jednotlivé zápasy i sety celkem vyrovnané a hráčky se přetahovaly o každý míček, rozhodující momenty přece jen vyznívaly pro tabletenistky z Vyššího Brodu – 2:8. V aktuální tabulce druhé ligy je tedy první Vyšší Brod se ziskem 25 bodů a o druhou příčku se Kovářov dělí se Spartou Praha B. Obě družstva za Brodem zaostávají o tři body.

Kovářovské ženy dosud padly pouze na půdě Vlašimi B. Ta proti nim nasadila i hráčku z A týmu, která rozhodla o výhře svého družstva 6:4. Ze zbylých sedmi duelů si kovářovské ženy odnesly šest výher a jednu remízu. V tělocvičně místní základní školy proti Brodu ale zkrátka tahaly za kratší konec provazu a prvního bodu se dočkaly až za stavu 0:5, kdy měly hostující tabletenistky jistou minimálně dělbu bodů.

Nejvíce bodující hráčkou byla hostující Andrea Meškánová, která vyhrála všechny tři dvouhry a po boku mladičké Anety Dubravcové také úvodní čtyřhru. Za domácí druholigistky bodovaly Blanka Kocourková, která udolala Anetu Dubravcovou 3:2, a Radka Horká. Ta porazila stejnou hráčku 3:1. Další zápasy sehrají tabletenistky z Kovářova zase až po novém roce. Navzdory sobotní prohře mohou být se ziskem 22 bodů za šest výher, jednu remízu a dvě porážky naprosto spokojeny.

11. kolo 2. ligy žen, sk. C – 7. prosince
TTC Kovářov – KST ZŠ Vyšší Brod 2:8 (Ďurišová, Horká – Meškánová, Dubravcová 0:3; Kocourková – Nečasová 1:3; Horká – Meškánová 1:3; Ďurišová – Dubravcová 1:3; Horká – Nečasová 1:3; Kocourková – Dubravcová 3:2; Ďurišová – Meškánová 2:3; Horká – Dubravcová 3:1; Ďurišová – Nečasová 0:3 WO; Kocourková – Meškánová 2:3). Rozhodčí: Josef Jungvirt – Miroslav Barda, Jaroslav Janeček.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace