Přijďte otevřít novou sezónu na Dolní Moravě

s Monkey Business, Pavlem Cejnarem a čerstvými lyžařskými zážitky

Oslavte první jízdu lyžařské sezóny na Dolní Moravě. Grand Opening 2019, tedy otevření letošní sezóny, si užijete už v sobotu 14. prosince. Asistovat u ní bude například kapela Monkey Business, moderátor Pavel Cejnar nebo odborníci na lyžařské vybavení s nimiž budete moci otestovat novou sportovní výstroj.

Program začne už v 10 hodin dopoledne lyžařským závodem o ceny, pokračovat bude dalšími soutěžemi a zábavou. Od 16 hodin si pak budete moci užít koncert Monkey Business, po němž bude následovat djský set Pavla Cejnara. Poté převezme štafetu závěrečná after party. Lyžujte bez limitu celý den za openingovou cenu 200 Kč, otestujte si nové lyžařské vybavení a zasoutěžte o skipasy.

Na Dolní Moravě si užijete více než 10 kilometrů sjezdovek různých obtížností. S lyžováním a snowboardováním pomohou speciálně vyškolení instruktoři, a to malým i velkým začátečníkům. Kromě toho si tu můžete vyzkoušet jízdu na nové Mamutí horské dráze, objevovat zasněženou krajinu můžete na Stezce v oblacích a zažít neobvyklé chvíle můžete třeba při jízdě novou horskou rolbou. Dopřejte si hory zážitků! Objevujte možnosti na webu wellness hotelu Vista a na stránkách Dolní Moravy.

 

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino... Děkujeme.

 


Přijďte otevřít novou sezónu na Dolní Moravě Přijďte otevřít novou sezónu na Dolní Moravě Přijďte otevřít novou sezónu na Dolní Moravě Přijďte otevřít novou sezónu na Dolní Moravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka