Co z TV nepoznáme - Porotci a spol.: UTAJENÝ ŽIVOT HVĚZD STARDANCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co z TV nepoznáme - Porotci a spol.: UTAJENÝ ŽIVOT HVĚZD STARDANCE!

Aktuální porota: Genzer, Drexler, Chlopčík, Tománek
Aktuální porota: Genzer, Drexler, Chlopčík, Tománek (Foto Česká televize, Facebook, ara)

Bez nich by to nešlo. Kde je soutěž, tam musí být porota. Včera byla poprvé i v úloze mentorů. A ta ve StarDance má k hodnocení tanečních párů ty nejlepší předpoklady. Všem to jako mladým na parketě seklo! I když kvůli tanci si mnohé vytrpěli...

Tatiana Drexler (56): Život mezi utečenci

Je několikanásobnou mistryní Slovenska, úspěchy slavila i na soutěžích v zahraničí. Dva roky před revolucí se rozhodla: Emigruje! Na léta, kdy s prvním manželem žila v utečeneckém táboře, dodnes nezapomene. Měla ale talent, a tak se opět vypracovala na špičku. Devětkrát se probojovala do finále mistrovství Německa, tanec pak začala učit. Žije v Hannoveru s druhým manželem, kriminalistou, a k nám se vrací jen na StarDance.

Jan Tománek (48): Říkali mu komanč

S tancem začal v patnácti, do osmnácti hrál i fotbal. „Už jako děcko jsem měl přezdívku taneční komanč, protože jsem všude tancoval. S komunisty to nijak nesouviselo,“ svěřil. Pohyb si zamiloval, vystudoval trenérství, třikrát získal tituly vicemistra ČR v deseti tancích a jednou mezinárodního mistra Kanady. StarDance si vyzkoušel před třinácti lety jako tanečník. S Jolanou Voldánovou, později se Šárkou Kašpárkovou a Pavlínou Němcovou.

Příběh ostatních porotců najdete v tištěné verzi Aha!

Jan Tománek a Šárka Kašpárková pořádají v lednu Ples olympioniků.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.