Homeland: Carrie coby nový Brody? Trailer na závěrečnou řadu špionážního seriálu je tu

Homeland: Carrie coby nový Brody? Trailer na závěrečnou řadu špionážního seriálu je tu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Špionážní drama se po letech blíží ke svému konci. První plnohodnotná upoutávka na osmou sérii vykresluje hlavní hrdinku jako možného zrádce.

Po více než roční pauze se v únoru vrátí seriál Homeland (v Česku vysílaný pod názvem Ve jménu vlasti) se svou osmou a závěrečnou sérií. Televizní stanice Showtime na ni nyní zveřejnila první trailer. Ze Spojených států, kde se odehrávala předchozí sedmá řada, se přesuneme do Afganistánu. Hlavní postava Carrie (Claire Danes) tam bude řešit spolu se Saulem (Mandy Patinkin) situaci okolo Talibánu. K tomu budou mít dohru události z konce minulé série, kdy Carrie strávila sedm měsíců v ruském vězení, kde neměla přístup k lékům na svou duševní poruchu. Podle traileru tak nyní trpí ztrátou paměti, její okolí je tak před ní na pozoru, zda se z ní náhodou během uvěznění nepodařilo udělat dvojitého agenta.

To trochu připomíná zápletku prvních sérií seriálu, která se točila okolo zajatého amerického vojáka Brodyho (Damian Lewis) a otázky, na čí straně po svém osvobození a návratu do vlasti vlastně stojí, a zda se z něj nestal zrádce.

Seriál Homeland byl v minulosti několikrát oceněný cenou Emmy. První epizoda jeho závěrečné osmé série má premiéru 9. 2. 2020. V galerii najdete plakát z nové řady a fotografie z těch předchozích.

Foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu