Black Widow přináší nový plakát a odhalí tajemství marvelovské minulosti

Black Widow přináší nový plakát a odhalí tajemství marvelovské minulosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Marvel promítal pro nadcházející špionážní dobrodružství další trailer s novými záběry.

Další novinka, kterou Marvel po Eternals a WandaVision představil na brazilské akci CCXP, je Black Widow. Tu na rozdíl od zbylých projektů známe docela dobře, už jen kvůli tomu, že už jsme viděli první trailer. Nicméně Marvel si nevystačil s tím, že by trailer zkrátka promítl před halou plnou lidí znovu. Místo toho připravil zcela nový, který bohužel neplánuje zveřejnit online.

Co nového další trailer přinesl? Výrazně byly rozšířené společné scény mezi Natashou (Scarlett Johansson), Yelenou (Florence Pugh), Melinou (Rachel Weisz) a Alexeiem (David Harbour). Čtveřice mezi sebou má skutečně rodinné vztahy. Hodně se navzájem popichují, leccos si vyčítají, ale zdá se, že se na sebe také spoléhají. Zkrátka jako skutečná rodina. Melina a Alexei dokonce byli (zřejmě na oko, kvůli misi) jeden čas sezdaní. Alexei (alias Red Guardian - ruská verze Captaina Ameriky) strávil 20 let ve vězení, vyptává se v traileru na to, jestli se na něj ptal Captain America a označuje jej za svého „geopolitického nepřítele“. Z traileru lze možná usuzovat, že se ti dva někdy setkali, ale pokud tomu tak je, tak se dost obtížně spekuluje, kdy to vlastně bylo, vzhledem k tomu, že Captain America byl od druhé světové války do současnosti zmrzlý v oceánu.

Zdá se, že se trojice nových postav se dívá na Natashinu práci pro Američany a Avengers docela s despektem. Asi k tomu se nejspíš vztahuje moment, kdy Natasha Yeleně říká, že chce být víc než jen dobře skvěle vycvičený zabiják - snaží se dosáhnout něčeho dobrého. Vedle osobních a humorných momentů trailer přinesl také spoustu akce. Skupina v jednu chvíli stojí u havarované helikoptéry. Jindy trailer předkládá honičky v uličkách Budapešti, které stylem připomínají ty z Captaina Ameriky: The Winter Soldiera. Znovu se v nich objevil maskovaný padouch Taskmaster

Vedle promítání nového traileru Feige hovořil o tom, že film odhalí věci, které jsme dosud o minulosti marvelovského světa nevěděli (snad bychom se konečně měli dozvědět, co Black Widow a Hawkeye zažili v Budapešti), ale také má snímek pomoci položit základy pro marvelovskou budoucnost. Pak už byl na CCXP pouze odhalený nový plakát, který najdete dole v galerii.Tam můžete vidět také obálku komiksu Black Widow: Deadly Origins, který zřejmě inspiroval bílý kostým, který Scarlett Johansson ve filmu na čas oblékne.

Snímek se odehrává po událostech Captain America: Občanská válka, v době, kdy je Black Widow sama, na útěku a musí se vyrovnat se svou minulostí. Scénář filmu napsali Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour či Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 30. 4. 2020.

Zdroje: Reddit,

Galerie: 3

Black Widow přináší nový plakát a odhalí tajemství marvelovské minulosti | Fandíme filmu Black Widow přináší nový plakát a odhalí tajemství marvelovské minulosti | Fandíme filmu Black Widow přináší nový plakát a odhalí tajemství marvelovské minulosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest