Moje sladké tajemství

Plánuje drsný rozchod? Manžel jí brání ve štěstí

Takhle si manželství rozhodně nepřestavovala. Petra Vraspírová(32) doufala, že v okamžiku, kdy si řeknou ANO před oltářem, už bude s Romanem Vojtkem(47) v jiném stavu, jenže to se přepočítala. Sice svého partnera dostala do chomoutu a údajně jí zobe z ruky, ale k tomu, aby společně pracovali na miminku, se prý nemá.

Na prvním místě má svou kariéru Jeho výmluvou má být především vysoké pracovní nasazení. Snaží se prosadit v muzikálech, ale poslední dobou také na sociálních sítích. Tam se z něj stala doslova chodící reklama.

Na českém trhu už snad neexistuje žádný produkt, jehož by se alespoň na chvíli nestal tváří. Petra se slávě nebrání V tomto ohledu mu ale jeho novopečená manželka značně sekunduje, i když je pravdou, že tolik fanoušků jako Roman stále nemá.

Její nespornou předností je ale fyzická krása, na kterou údajně měla uhranout i známého herce, který je do ní stále zamilovaný až po uši a snaží se pro ni udělat vše. Tedy až na záležitosti okolo společného dítěte.

Na to je prý podle něj ještě čas a není kam spěchat. Faktem je, že Vojtek je již dvojnásobným otcem, kromě dcery Edity (9) má totiž také syna Benedikta (4). Ačkoli se o ně ale stará, tráví s nimi čas a zahrnuje je láskou, s Vraspírovou ho momentálně spojuje vlastně jen svazek manželský, a to je v dnešní době plné rozvodů až příliš málo.

Svatba už byla. A kdy bude miminko?

Bojí se, že od ní odejde A Petra si to moc dobře uvědomuje, tím spíš, když už Roman jeden rozvod za sebou má. Navíc je na ni prý vyvíjen obrovský tlak ze strany rodiny a jejích nejbližších. Všichni si totiž přejí, aby se jejich rodina rozrostla, a nedokáží pochopit, že to Roman nechce respektovat a neustále se vymlouvá na práci.

Dokonce se údajně poslední dobou snaží Petru dostat do co nejvíce projektů, zřejmě proto, aby měla co nejméně času a nemyslela na nic jiného než na práci. Hraje s ní nepoctivou hru? Není tak divu, že se pomalu spekuluje o tom, že s ní Roman trochu manipuluje.

Moc dobře totiž ví, jak je pro jeho manželku složité se v uměleckém světě prosadit a že každá pomoc v tomto ohledu je více než vítána. Bohužel jde ale kvůli tomu do pozadí vysněné miminko, po kterém Petra prý tolik touží.

Když zpívají spolu, kdo by o jejich vztahu pochyboval?

Už jen proto, že Roman už je dvojnásobným otcem a už i ona by tak ráda zažila ten pocit být rodičem. Sama ale musí cítit, že její kariéra je momentálně patrně na vrcholu, hraje totiž jednu z hlavních rolí v novém muzikálu Tarzan, který zatím sklízí jednu pochvalu za druhou. Stojí tak nejspíš před složitým rozhodnutím. Jestli vyvíjet na Vojtka, co se týče brzkého založení rodiny, větší tlak, a nebo se naopak ještě více ponořit do práce a získat si ve své náročné branži jméno a respekt, který se jí do budoucna určitě může hodit. Po případné mateřské by se pak totiž do uměleckého světa mohla vrátit snadněji..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden