Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Střední sklářská škola v Brodě i speciálně pedagogické centrum mají nové ředitele

Krajští radní jmenovali dva nové ředitele, kteří povedou jednak Střední uměleckoprůmyslovou školu sklářskou v Železném Brodě na Jablonecku a také nové Speciálně pedagogické centrum logopedické a surdopedické v Liberci.

Od prvního ledna bude nově vést střední průmyslovku Jan Hásek, který nahradí odstupujícího Libora Doležala. Liberecké SPC povede Ivana Nováková. „Jmenování nového ředitele střední školy v Železném Brodě jistě přispěje i k celkovému zklidnění situace. Ta poslední dobou nebyla z pohledu veřejnosti dobrá,“ uvedl náměstek hejtmana Petr Tulpa.

Jan Hásek je podle Tulpy pro funkci ředitele ideální. Má dlouholeté zkušenosti ve sklářském oboru i v pedagogické činnosti. SPC logopedické a surdopedické bude v Liberci úplně nové. „Centrum vznikne odštěpením od Základní školy a mateřské školy logopedické,“ komentoval mluvčí kraje Filip Trdla.

Ohodnoť článek

Foto zeleznybrod.cz

Štítky SUŠS, ředitelé, škola, Liberec, Železný Brod, Jan Hásek, okres Jablonec nad Nisou, Ivana Nováková-Kotíková, Petr Tulpa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střední sklářská škola v Brodě i speciálně pedagogické centrum mají nové ředitele  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.