Dosáhnou na půjčku i nezaměstnaní?

04.11.2019 | , Futurino
Komerční sdělení


Ztráta zaměstnání je velmi bolestivá, a to zvláště tehdy, nemáte-li žádnou novou pracovní nabídku. Tato ztráta také velmi výrazně ovlivní váš rodinný rozpočet, který bude velmi napjatý, a to zejména tehdy, nemáte-li dostatek úspor. Není ovšem třeba zoufat. Na půjčku mohou dosáhnou i nezaměstnaní.

Ztratili jste zaměstnání, ve kterém jste byli téměř celý svůj život a na němž ležela obživa celé vaší rodiny? Anebo již ze zdravotních důvodů nemůžete dané povolání vykonávat, a tak přemýšlíte o odchodu či vám ho samotný nadřízený již nabídl, potažmo nařídil? V každém případě se jedná o velmi nepříjemnou situaci, která se podepíše na chodu celé rodiny. Přijít o zaměstnání je vždycky velký problém, který ne vždy najde své řešení během několika málo dní či týdnů. Jak ovšem vyřešit náhlý finanční propad, když nájemné musíte platit každý měsíc, děti musí chodit do školy, potřebujete léky, potraviny, oblečení a spoustu dalších nezbytností? Kde na veškeré tyto věci vzít peníze? Poradíme vám. Východiskem z vaší nemilé situace může být půjčka, která vám přiřkne peníze i v momentě, kdy budete nezaměstnaní.

Můžete si půjčit peníze, i když jste momentálně nezaměstnaní

I když momentálně nemáte zaměstnání a ocitáte se v situaci, kdy vám rozhodně nepůjčí nikdo jiný nežli právě nebankovní společnost, využijte toho. Právě nebankovní společnosti poskytují pomocnou ruku těm, na které se neusmálo štěstí a ocitají se na pokraji svých sil, co se financí týče. Banka jen stěží půjčí peníze někomu, kdo nemá zaměstnání. Stejně tak by po vás banka chtěla rovněž i potvrzení o výši vašeho příjmu, s čímž také nemůžete disponovat, možnosti se tak tedy velmi tenčí. Nebankovní půjčka bez doložení příjmu je ovšem vaší záchranou sítí.

Jak si o půjčku můžete zažádat?

Velmi jednoduše. Stačí, když si k ruce vezmete mobilní telefon, ze kterého můžete buď zavolat na linku nebankovní společnosti jako je Tetička, napsat jí SMS zprávu ve správném tvaru a také znění anebo vyplnit interaktivní formuláře s žádostí o půjčku přímo na stránkách dané společnosti. Jak prosté, že? Do několika málo minut vás bude kontaktovat zodpovědný pracovník společnosti, který vám sdělí bližší informace k vaší žádosti, popřípadě bude chtít některé skutečnosti doplnit. Půjčka je vesměs schválena ještě tentýž den. Pokud navíc máte bankovní účet, peníze vám ještě ten samý den přijdou na účet. Pokud nikoliv, své peníze obdržíte o něco později, a to poštovní poukázkou, kdy je třeba počítat si menším poplatkem za tento způsob odeslání peněz. 

Nebankovní společnost nenahlíží do registru dlužníků

Výhodu pro ty, kteří mají záznam v registru dlužníků je fakt, že nebankovní instituce do tohoto registru v žádném případě nenahlíží. To pro vás znamená jediné a sice možnost získání půjčky i v momentě, kdy podobným záznamem bohužel disponujete. 

Půjčka bez doložení příjmu je skvělé řešení vaší situace

Jakožto nezaměstnaný jedinec samozřejmě nemůžete výši svých příjmu žádným způsobem instituci, kterou žádáte o úvěr, doložit. I kdybyste ovšem práci měli, nebankovní společnost výše vašeho měsíčního platu stejně nezajímá. Tudíž na půjčku dosáhnete i v momentě, kdy váš měsíční plat nebyl příliš příznivý. Jedná se o moderní finanční produkt podobný kontokorentu nebo revolvingovému úvěru, který se maximálně přizpůsobí vašim aktuálním potřebám.

Pro je nebankovní půjčka tak výhodná?

  • Peníze lze využít na cokoliv vás jen napadne (nákup dárků k Vánocům, rodinou dovolenou, nákup nového spotřebiče do kuchyně atd.)
  • Tato rychlá půjčka je zcela zdarma a bez poplatků
  • Nedokládáte výši vašeho měsíčního příjmu
  • Společnost nenahlíží do registru dlužníků 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení