Jako by toho letos nejstarší dcera Karla Gotta (†80) prožila málo! Nejprve musela zvládnout závislost na lécích a alkoholu, následně se vyrovnat s rakovinou tatínka a posléze s jeho smrtí. Když si ve Finsku našla práci, začal ji manžel, slavný finský hudebník Timo, podvádět, okrádat, a dokonce ani neplatil nájem, na který mu dávala peníze. Utekla od něj proto do Česka. „Začínám za pomoci přátel nový život a on chce přijet a všechno zničit,“ postěžovala si Blesku Dominika se slzami v očích!

„Moje nejlepší přítelkyně Claudia si mě zablokovala a podala na mě omezovací příkaz. Dělali jsme spolu úžasnou hudbu, ale to je teď historie,“ napsal Timo v sobotu dopoledne na facebook. Je celý zaskočený z toho, že má jeho nová láska přítele. „Celou dobu mi lhala,“ postěžoval si a pak šokoval vzkazem Dominiku: „Letím za ní do Prahy,“ oznámil. To s Gottovou dcerou dost otřáslo. „Nechci ho tu, vůbec mě nezajímá, a jestli opravdu přiletí, tak se s ním v žádném případě nehodlám potkat,“ řekla jasně Blesku. Timo však na sociální síti tvrdí, že ho manželka vezme zpět a měla mu to říct do telefonu. „Mluvil jsem s ní a chce mě zpátky,“ ujistil své fanoušky.

 

„Měl by se léčit, žije v bludech. Je mi ho líto a devatenáct let nejde jen tak vymazat. Být s ním už ale nechci a v Praze na něj rozhodně nečekám, on lže,“ říká rozhodně slavíkova dcera, která se o víkendu potkala v centru Prahy s maminkou Antonií Zacpalovou (84). „Jsem opravdu ráda, že je zpátky. Prvních deset let Dominičina manželství bylo šťastných, pak se to ale zlomilo a já si přála, aby šli od sebe,“ přiznala Zacpalová, která jako každá máma chce pro svoji dceru jen to nejlepší. „Dostává teď od života obrovskou šanci a vidím na ní, že je rozhodnutá se jí chopit,“ dodala Antonie.

Zatímco její manžel šokoval, že za manželkou přiletí do Česka, usedla Dominika do poroty Miss Junior, kde vybírala tu nej dívku. „Moc jsem si to užila, bylo to konečně něco, kde jsem se mohla zasmát a uvolnit se. Rychle jsem se skamarádila s Miluškou Bittnerovou, se kterou máme podobný humor,“ radovala se Dominika z nové kamarádky. Ve finále pak korunovala Miss sympatie Denisu Polákovou.

Fotogalerie
34 fotografií