Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
6 underground: Tajné operace | 6 Underground | 2019
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: nestanovena
CZ premiéra: nestanovena
režie: Michael Bay
hrají: Ryan Reynolds, Dave Franco, Ben Hardy, Adria Arjona, Corey Hawkins

6 underground: Tajné operace: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
TedGeorge

Auta létají, budovy padají, Reynoldsové hláškují a my se nemůžeme dočkat vánoční premiéry na Netflixu. Finální trailer jede podle tradičního mustru a zkušeného trailerožrouta nemá (na rozdíl od minulé cestománie) čím překvapit. A víte co? Mně je vlastně docela jedno, jestli to bude „jenom“ dobré, nebo nás na Vánoce na Netflixu čeká velká akční pecka. Tahle týmovka mi dělá radost především faktem, že Michael Bay konečně dává sbohem Transformerům a očividně znovu hodlá točit přepálené blockbustery, kde hrají prim lidé, nikoliv Primeové. Konečně!

 

 

6 underground: Tajné operace: Trailer na Itálii


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
KarelR

Dámy a pánové, takhle vypadá nezaměnitelný rukopis Michaela Baye. I když se mi trojka Mizerů zatím líbí, pořád je na ní vidět, že se někdo snaží točit jako Michael Bay. Pana Blockbustera ale plně nahradit nejde, jelikož to prostě má v oku a dokáže krásné památky, ještě hezčí ženy a zběsilou akci prodat lépe než kdokoliv jiný. Vítané je navíc i to, že kampaň 6 Underground konečně zkusila něco originálního. A upřímně - podle mě to funguje na jedničku. Reklama na Itálii, v níž se nahánějí luxusní sporťáky a Ryan Reynolds sem tam něco zahlásí, je přesně tím těžkotonážním Hollywoodem, který máme tak rádi. A i když tu nejsou pořádně utažené šrouby (na konci mohla být alespoň nějaká koláž), měli byste mát na tváří tááákhle veliký úsměv.

6 underground: Tajné operace: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
imf

Ale jo, vlastně to tam je. Dějově sice tenhle trailer skáče sem a tam zběsileji než ukázky k několikadílným minisériím a nebýt zarputilého Reynoldse, asi bych většinu postav přehlédnul bez zájmu, ale stačí jeden oblet nebo zlomek akční scény a Michael Bay ukazuje, že tohle má prostě v malíku. Právě tohle chybí v traileru na třetí Mizery. Kinetickou energii dovede Míša narvat i do banálního dialogu a akce je místy úplně magnetická. Ok, hloupý vtip, ostatně nešetří jimi ani pan Deadpool. Právě o scénář mám v tuhle chvíli největší strach, protože nápad pohroužit se do duší rogue jednotek, jejichž členové jsou považováni za mrtvé a mají tedy takřka absolutní (pravo)moc, je možná celkem osvěžující (fanoušci devadesátkových akčňáků by to ovšem mohli vidět jinak, pro ně je to naopak docela retro), jenže navdory zajímavému obsazení tu z nikoho charisma nečouhá. Vlastně jim to všem sluší víc za maskami a plnou polní, protože to je alespoň zdrojem vzrušení pro hráče 3D stříleček. Tak snad z toho Bay vybruslí i bez hvězd. Ostatně v akčním žánru snad neexistuje problém, který by nevyřešilo dostatečné množství dynamitu.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace