Článek

Studio Creative Nights získalo prestižní ocenění za web nadace Karel Komárek Family Foundation

Studio Creative Nights ve spolupráci s Martinem Ehrlichem získalo dvě ocenění „Site of the Day“ za web pro nadaci Karel Komárek Family Foundation (KKFF). Bodovat se dařilo v Awwwards a CSS Design Awards. Jedná se o ocenění uznávající talent a úsilí nejlepších webových designérů, vývojářů a agentur na světě. 

Studio Creative Nights bylo nadací osloveno s přáním komunikovat hodnoty a cíle samotné nadace a vyzdvihnout podpořené projekty a jejich výsledky. Porotci z Awwwards hodnotí celkový dojem za design, použitelnost, kreativitu i obsah. Zatímco porota v CSS Design Awards se vedle UI a UX zaměřuje také na inovativnost.

„V souladu s naším posláním jsme chtěli dát příležitost mladému týmu a věřím, že se nám to vyplatilo.“  Luboš Veselý, ředitel KKFF

 

Explikace

Marek Suchánek, Creative Nights

„Každý nadační program je zpočátku jen sen, což se promítlo do finální, snové, interpretace webu. Naše studio koncipovalo stránky tak, aby poskytlo dostatečný prostor pro prezentaci jednotlivých pilířů KKFF a zdůraznilo, proč jim nadace důvěřuje a podporuje je.

Ukázky

  

Další práce Creative Nights

Halla

Zdroj a foto: creative-nights.com