Hlavní obsah

Majitelé PlayStationu si v prosinci užijí titány i motorky

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradičně dvě hry mohou majitelé televizní konzole PlayStation stahovat zadarmo v rámci služby PS Plus. Převzít kontrolu nad ohromnými titány budou moci ve sci-fi střílečce Titanfall 2, sportovní nadšenci pak ocení Monster Energy Supercross, kde budou moci provětrat svoje motorky.

Upoutávka na hru Titanfall 2Video: Respawn Entertainment

 
Článek

Titanfall 2 patří rozhodně k tomu nejlepšímu, co bylo letos ve službě PS Plus. Jde o sci-fi střílečku z pohledu první osoby od studia Respawn Entertainment. Hráči se seznámí v druhém dílu se střelcem domobrany Jackem Cooperem. Ten je uvězněn za nepřátelskou linií, kde najde veteránského titána třídy Vanguard.

Parádní příběh a náprava chyb ve hře Titanfall 2. Mouchy na robotech se však najdou

Hry a herní systémy

I když jde o obyčejný stroj, v průběhu celého titulu budou hráči sledovat, jak se pouto mezi Jackem a titánem vyvíjí. Společně se budou muset vydat na misi, které se neměli nikdy účastnit.

Vyzdvihnout si zaslouží také on-line režim, ve kterém hráči prověří svůj taktický um a schopnosti rychlého rozhodování. Nouze nebude ani o řadu akčních scén plných neuvěřitelných akrobatických kousků či o unikátní titány s jejich zničujícími schopnostmi. Hráči si budou moci vybrat nejen mezi různými titány, ale také z široké palety zbraní.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Titanfall 2

Sportovním nadšencům pak jistě udělá radost Monster Energy Supercross, jde o oficiální videohru této závodní série, kde hlavní slovo mají motorky. Hráče čeká 80 oficiálních značek a 300 položek, pomocí kterých si může přizpůsobit svého jezdce i motorku.

Převtělit se kdokoliv může s ovladačem v ruce za jezdce ze tříd 250SX a 450SX, a to na oficiálních tratích série Monster Energy Supercross. Kdo dokáže dvě kola ovládnout nejlépe, aby se mohl vyšvihnout až na vrchol žebříčku, a kdo naopak skončí zabořený helmou ve hlíně?

Kromě kariéry je k dispozici také režim pro více hráčů. Nechybí ani editor tratí, prostřednictvím kterého si hráči mohou navrhnout různé délky i rozmístění překážek. Takto vytvořené dráhy je pak možné sdílet s dalšími hráči on-line.

Foto: archív tvůrců

Monster Energy Supercross – The Official Videogame

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám