Miroslav Vladyka: Táta, nebo milenec? Tyhle krásky jsou všechny jeho... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav Vladyka: Táta, nebo milenec? Tyhle krásky jsou všechny jeho...

Vladyka v divadle dceru nespustil z dohledu.
Vladyka v divadle dceru nespustil z dohledu. (Foto Profimedia.cz, Instagram.com, ara)

Nepatří zrovna mezi filmové playboye obsazované do rolí svůdníků. Když se ale Miroslav Vladyka (60) alias učitel Karfík ze seriálu My všichni školou povinní objevil na divadelní premiéře, všichni mu záviděli doprovod. „To je moje láska,“ říkal všem hrdě o sexy brunetce po svém boku.

Ani ne před měsícem se herec na večírku v pražském Kalichu vinul ke své dlouholeté přítelkyni Vlaďce a nikoho nenechal na pochybách, že se mezi nimi nic nezměnilo.

Tajná dcera

O to víc v první chvíli nikdo nechápal, kdo je kráska, s níž dorazil na premiéru Sexu noci svatojánské do Divadla v Rytířské. A aby rozruch kolem sebe ještě více okořenil, na otázku, kdo mu dělá garde, odpovídal: „To je moje láska!“ Podle zjištění Aha! to není jeho nová přítelkyně, ale dcera Adéla (23), kterou před veřejností dosud spíš tajil, než by se s ní chlubil. Pokud by s sebou vzal i její sestru Kristýnu, závistivé pohledy by asi ještě zdvojnásobil. Týna si s Adélou totiž v půvabech v ničem nezadá – žena je to neméně atraktivní.

Klamal tělem

S jejich maminkou Kateřinou (51) má Vladyka ještě syna Matěje, manželství se jim ale před roky rozpadlo a dlouho spolu nežijí. Krátce po rozvodu herec našel zalíbení v blondýnce Vlaďce Lichtenbergové, se kterou tvoří pár už zhruba deset let. Podtrženo sečteno – Vladyka si ze všech v divadle prostě tak trochu vystřelil ve stylu známé filmové komedie Táta nebo milenec. Aniž by někdo tušil, že je to jeho dcera, neustále ji objímal a pusinkoval.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.