Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu

Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Představí nám nový Matrix Barneyho Stinsona jako záporáka?

Matrix 4 si vybral dalšího herce. Stal se jím Jonathan Groff, který ztvárňuje hlavní roli v seriálu Mindhunter Davida Finchera nebo propůjčuje hlas Kristoffovi v Ledovém království. Jakou roli hraje zatím nevíme, avšak Collider, který se zprávou přišel, poukazuje na to, že režisérka Lana Wachowski nadále pokračuje v aktivním rozšiřování obsazení zástupci menšin. Z původní trilogie jí zůstali Keanu Reeves (čínsko-havajské kořeny), Carrie-Anne Moss a Jada Pinkett Smith (afroameričanka). Ty nově doplnili afroameričan Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick (africko-asijský původ) a gayové Neil Patrick Harris a čerstvě obsazený Groff. Transgender režisérka Wachowski tedy zjevně hodlá v chystaném filmu v maximální možné míře nabídnout etnickou a sexuální rozmanitost. Do jisté míry se o pestré obsazení opírala už původní Matrix trilogie, v té nové by s postupující dobou mohla být reprezentace menšin ještě silnější.

Jinak o filmu stále víme jen velmi málo. Natáčet by se mělo snad příští rok, Yahya možná hraje mladého Morphea a Neil je podle některých zdrojů záporák. Tak schválně dejte do komentářů vědět, zda si s vážným výrazem ve tváři dokážete Barneyho Stinsona představit jako padoucha.

Galerie: 4

Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu | Fandíme filmu Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu | Fandíme filmu Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu | Fandíme filmu Matrix 4 aktivně usiluje o obsazení s vysokou diverzitou a přibral další posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest